Ο μασκοφορεμένος πολεμιστής επιστρέφει στις επάλξεις με τον Baby Yoda.

 

H δεύτερη σεζόν του Mandalorian βρίσκεται προ των πυλών και η Disney+ θα πρέπει να τρίβει τα χέρια της με το hype που έχει δημιουργηθεί. Έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα όταν αποφάσισε να φέρει τον κόσμο του Star Wars στις μικρές μας οθόνες και, μέχρι στιγμής, βγαίνει απόλυτα κερδισμένη. Όσο για τους φανατικούς οπαδούς; Μεγάλη μερίδα από αυτούς αντιμετώπισε τη saga του μασκοφορεμένου πολεμιστή (Pedro Pascal) και το πράσινου, μικροσκοπικού προστατευόμενού του -μία ευθεία αναλογία στο θρυλικο manga Lone Wolf and Cub- πάρα πολύ θετικά. Ίσως, μάλιστα, πιο θετικά και από ότι την τελευταία Star Wars ταινία…

Θέλεις να ψάξω σε όλον τον γαλαξία και να παραδώσω αυτό το πλάσμα σε μία φυλή από εχθρικούς μάγους” ακούμε τον Pedro Pascal να λέει στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς.

 

Το trailer

 

Όπου πάει αυτός, πάω και εγώ” τον ακούμε σε άλλο σημείο του trailer. Πέρα από το εντυπωσιακά τοπία σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά από εδώ και την εξαιρετική ατμόσφαιρα που διαθέτει το trailer, το ζήτημα είναι αν θα καταφέρει το Mandalorian να συνεχίσει την πολύ ενδιαφέρουσα -αν και λίγο απλοϊκή ιστορία, κάτι που δεν είναι όμως απαραίτητα κακό όταν μιλάμε για Star Wars- με τον ίδιο καλό ρυθμό και χιούμορ της πρώτης σεζόν.

Διαβάστε επίσης  Κατέφτασε στη Φάρμα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και εντυπωσίασε τους πάντες

Όσο για τη σύνοψη της S02; Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε: Ο μασκοφόρος πολεμιστής και το μικροσκοπικό πράσινο πλασματάκι συνεχίζουν το ταξίδι τους προς το άγνωστο (;) αντιμετωπίζοντας νέους εχθρούς και αποκτώντας ακόμα περισσότερους συμμάχους με φόντο μία ταραγμένη εποχή λίγο μετά την κατάρρευση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The new season of #TheMandalorian starts streaming Oct. 30 on #DisneyPlus.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Mandalorian (@themandalorian) στις

 

Για περισσότερες περιπέτειες από τον Πόλεμο των Άστρων, λεπτομέρειες από τη saga του Mandalorian και αποκαλύψεις μεγάλων μυστικών θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την πρεμιέρα που θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε May the Force Be With You.

 

Πηγή: esquire.com.gr