Με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον πρώην σύντροφό της.

 

Ο εφιάλτης της παίκτριας του Big Brother, Χριστίνας Ορφανίδου, μοιάζει να μην έχει τέλος.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Γιαννόπουλος μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», ένα νέο «ροζ βίντεο» με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον πρώην σύντροφό της κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα σαφές είναι αν το νέο βίντεο έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο από τον άνδρα με τον οποίο είχε σχέση ή αν υπήρχε ως αρχείο στα χέρια κάποιου άλλου και το ανέβασε τώρα που η κοπέλα έχει αποκτήσει αναγνωρισιμότητα μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι το νέο βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του πρώην ζευγαριού, έρχεται σχεδόν μια εβδομάδα μετά το πρώτο «ροζ» βίντεο με πρωταγωνίστρια την 35χρονη παίκτρια. Μάλιστα η υπόθεση έχει ακολουθήσει τη δικαστική οδό και αγωγή εκδικάζεται τον Οκτώβριο.

Στο live επεισόδιο της Παρασκευής, η Χριστίνα με λυγμούς, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, μίλησε για τη διαρροή των προσωπικών της στιγμών από τον πρώην σύντροφό της και αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που έχει προκαλέσει στη ζωή της.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: El Chacal goes Street Food Festival Heraklion

Η εξομολόγηση και η συγκίνηση της παίκτριας προκάλεσαν την μήνις του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος έβαλε κατά του πρώην συντρόφου της, χαρακτηρίζοντας τον «ανύπαρκτο», «μισογύνη» και «φαλλοκράτη».

 

Πηγή: reader.gr