Το Πρωινό έπαιξε το ηχητικό απόσπασμα με την επίμαχη δήλωση της Ιωάννας Τούνη.

 

Η εφημερίδα On Time και η Σάσα Σταμάτη παραχώρησαν στην εκπομπή Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά, το ηχητικό ντοκουμέντο της συνέντευξης της Ιωάννας Τούνη σχετικά με την επίμαχη φράση της για τους «τεμπέληδες με τα 800 ευρώ» η οποία έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του «My Style Rokcks», στη συνέντευξή της στην εφημερίδα αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Θεσσαλονίκη εξαιτίας του κορονοϊού, κάνοντας ωστόσο και μία άστοχη δήλωση.

Αναφερόμενη στο βοήθημα των 800 ευρώ, είπε ότι είναι «αστείο για τις επιχειρήσεις» και πρόσθεσε ότι «οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν».

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, η Ιωάννα Τούνη με μία ανάρτηση στο Instagram θέλησε να εξηγήσει τί εννοούσε με τη δήλωση αυτή, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τη δημοσιογράφο ότι έκανε «κολάζ» με τις φράσεις της: «Δε παραποιήθηκαν τα λόγια μου απλά έγινε κολάζ. Μερικές λεξούλες εδώ μερικές εκεί και βγήκε το άρθρο. Μια μεμονωμένη φράση μιας συζήτησης δε λέει την αλήθεια για την υπόλοιπη συζήτηση».

 

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να ξέρεις για τους υδατάνθρακες από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Σήμερα, με το ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τί πραγματικά είπε η γνωστή influencer…

 

Στο 16:00 οι δηλώσεις που προκάλεσαν τη δικαιολογημένη αντίδραση

 

Πηγή: reader.gr