Από αθλητικός συντάκτης, συνεργάτης σε Fish Market στη Κρήτη!

Όσοι ασχολούνται με τα αθλητικά, τον γνωρίζουν από την επί σειρά ετών παρουσία του, ως αθλητικός συντάκτης στον Ant1. Ο Κυριάκος Καψής έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στην αθλητική δημοσιογραφία, όπου με πολύ επαγγελματισμό, υπηρέτησε το κλάδο και ειδικά τη μεγάλη του αγάπη, το μπάσκετ.

Ο έρωτας και ο κοινός βίος με την σύζυγο του, Αμαλία Πετράκη, τον οδήγησε στα Χανιά της Κρήτης, χαρίζοντας του μια σαφώς καλύτερη ποιότητα ζωής, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει στο ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN TV, “Ότι συμβαίνει ανεβαίνει», με τη Φαίη Μαυραγάνη. Βρίσκεται στο Okeanos Fish Market από τη πρώτη μέρα λειτουργίας του, αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, συνεισφέροντας σε πολλούς τομείς της επιχείρησης, απολαμβάνοντας παράλληλα τη ζωή του στο νησί και τους πιο χαλαρούς ρυθμούς, με τους οποίους ζει πλέον.

Ο Κυριάκος μίλησε για τη ζωή του στη Κρήτη, την πρωτοποριακή ιδέα του Okeanos Fish Market, τον τρόπο που βιώνουμε τη δεύτερη καραντίνα στη Κρήτη, αλλά και τα μέτρα προστασίας που τηρεί η επιχείρηση την περίοδο αυτή. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μεγάλη του αγάπη «το μπάσκετ» όπου παραμένει ενεργός, ως εκπρόσωπος τύπου των Επαγγελματιών Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ).

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε το πρωί.

Γράφει ο Ανδρέας Γαρυφαλής

Για την Chillin Press