Ο βετεράνος ηθοποιός ξαναπιάνει το μαστίγιό του για πέμπτη και τελευταία φορά!

 

Με ανακοίνωση που έκανε μέσω twitter η Disney, ο Indiana Jones επιστρέφει για πέμπτη φορά και θα τον υποδυθεί ο ίδιος ηθοποιός που τον είχε ενσαρκώσει το 1984, ο αειθαλής Χάρισον Φόρντ. Ο 78χρονος ηθοποιός θα ενσαρκώσει για άλλη μια φορά τον ανήσυχο αρχαιολόγο Indiana Jones, στην πέμπτη και τελευταία ταινία της σειράς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του στούντιο, αυτή θα είναι η πρώτη ταινία της σειράς που δεν θα σκηνοθετήσει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ. Στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει αντ’ αυτου ο Τζέιμς Μάνγκολντ, γνωστός για τις ταινίες «Logan» και «Walk The Line».

To διαχρονικό σύμβολο της κινηματογραφικής περιπέτειας, ο Indiana Jones πρωτοεμφανίστηκε το 1981 στην ταινία «Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτου». Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε τρεις ακόμη φορές στον κινηματογράφο, το 1984, το 1989 και το 2008, ενσαρκωμένος πάντοτε από τον Χάρισον Φόρντ. Ο χαρακτήρας έγινε γνωστός για τις εντυπωσιακές περιπέτειές του αλλά και τα κόλπα με το μαστίγιο του. Μένει να δούμε πώς θα τα καταφέρει ο ηθοποιός, o οποίος μέχρι την κυκλοφορία της ταινίας, θα έχει «πατήσει» τα 80!

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

Για τους οπαδούς του φράνσαιζ, η ταινία αναμένεται τον Ιούλιο του 2022.

 

 

Πηγή: reader.gr