Η ατάκα του Τριαντάφυλλου για τον Κόρο πυροδότησε σχόλια και memes στο Τwitter

 

Σε σύγκρουση ήρθαν για ακόμη μία φορά ο Τριαντάφυλλος με τον Κορόμι στο χθεσινό επειδόσιο του Survivor 4. Ο Τριαντάφυλλος πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά στους καβγάδες με τους συμπαίκτες του, όπως μας έχει συνηθίσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κορόμι ήρθε σε σύγκρουση με τον Τριαντάφυλλο, αναφέροντας ότι το παίζει τραυματίας όταν υπάρχει κάποιο σημαντικό αγώνισμα, καταλήγοντας: «Είσαι ένας μοντέρνος εθνικός ήρωας, ένας μοντέρνος καραγκιόζης».

Ο Τριαντάφυλλος θίχτηκε από τα λεγόμενα του Κόρο και δήλωσε στην κάμερα ότι ο συμπαίκτης του πρέπει να είχε αφίσες τον ίδιο τον τραγουδιστή στο δωμάτιό του όταν ήταν μικρός, πυροδοτώντας σχόλια και memes στο Τwitter.

Ο Τριαντάφυλλος ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο Κόρο με το που ξυπνάει, τα ‘χει με τον Τριαντάφυλλο! Που είναι ο Τριαντάφυλλος, τι κάνει ο Τριαντάφυλλος, κάτσε να του πω του Τριαντάφυλλου, να του κάνω αυτό κι εκείνο. Μικρός πρέπει να είχε πολλές αφίσες στο δωμάτιο του από μένα! Του το δίνω αυτό όμως και πρέπει να έχει στεναχωρεθεί τώρα με τις ανοησίες που έχει κάνει προς το πρόσωπο μου. Κάπως έτσι πρέπει να είναι… Κρατάει τις κακίες του αλλά, όταν δεν υπάρχει κάτι, έρχεται και δίνει. Χτυπάει τα καρφιά, χτυπάει πισώπλατα. Πρέπει να έχει ακόμα σίγουρα, τώρα είναι 33 χρονών, καμιά αφίσα μου στο δωμάτιο του».

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

 

 

 

 

 

Πηγή: reader.gr