Στη σχέση της με τον Ιωάννη Αυλωνίτη αναφέρθηκε η Μαρία Λαζαρίδου που αποχώρησε από το «MasterChef», ενώ ανέφερε και τι ενόχλησε από τα λεγόμενα της Μαρίνας Ντεμολλάι

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ήταν η Μαρία Λαζαρίδου που αποχώρησε στο επεισόδιο της Τρίτης (20/4) από το «MasterChef» και μίλησε για τη σχέση της με τον Ιωάννη Αυλωνίτη, αλλά και τι την ενόχλησε απ’ όσα είπε η Μαρίνα Ντεμολλάι.

«Ο Ιωάννης ξέρει πάρα πολύ καλά τι σχέση έχουμε και τι αισθάνομαι. Η σχέση μας είναι φιλική, έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που θα κρατήσω επαφές μετά το τέλος του παιχνιδιού. Είμαστε πάρα πολύ αντίθετοι χαρακτήρες, αλλά εγώ τον αποδέχομαι και με αποδέχεται και αυτός», είπε αρχικά η Μαρία.

«Αρχικά δεν μπορώ να πω ότι έγινε κάποια συζήτηση και κατάλαβα εγώ κάτι διαφορετικό. Με φλέρταρε αλλά ήταν ο τρόπος προσέγγισης, όχι με λόγια», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης  Κρεοπωλεία Μπούρμπος - Εγκαίνια 3ου καταστήματος: Special guest AOD

 

 

Παράλληλα ρωτήθηκε για τη σχέση της με τη Μαρίνα και αν την ενόχλησαν όσα είπε για τη σχέση της με τον Ιωάννη.

«Στο παιχνίδι η σχέση μου με τη Μαρίνα ήταν ουδέτερη, είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις, μέναμε στο ίδιο σπίτι όλοι μαζί. Παρ’ όλ’ αυτά, δεν είχα κάποιο προσωπικό πρόβλημα, ούτε αντιπάθεια υπάρχει από τη δική μου πλευρά. Όταν βγήκα έξω και είδα όλα αυτά που έχει πει για εμένα, απόρησα. Πού τα σκέφτεται και για ποιο λόγο να κάτσεις να πεις αυτά τα πράγματα. Δεν με ενοχλεί καθόλου η άποψή της, με ενοχλούν τα ψέματα γενικά. Γιατί να κάτσεις να πεις ψέματα;».

«Είναι διαφορετικό να λες η άποψή μου για τη σχέση της Μαρίας και του Γιάννη είναι αυτή και άλλο να λες η Μαρία και ο Γιάννης έχουν σχέση. Το ένα είναι άποψη, το άλλο είναι ψέμα. Ο λόγος που δεν με προβληματίζει η άποψη των άλλων είναι γιατί αποδέχομαι ότι ο καθένας μπορεί να έχει μία διαφορετική άποψη, όπως θα έχω και εγώ με τους υπόλοιπους», κατέληξε η Μαρία Λαζαρίδου.

Διαβάστε επίσης  La Casa de Papel: Έρχεται prequel του χαρακτήρα «Berlin» στο Netflix

 

Πηγή: reader.gr