HOT

O νέος Δήμαρχος Χανίων, που και νέος είναι και ωραίος γκόμενος σύμφωνα με τις Ρουβίτσες των εκλογών. Λέτε ο Παναγιώτης Σημανδηράκης να πήρε ψηφαλάκια και λόγω εμφάνισης;

 

O Δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης, που άντεξε παρά το μεγάλο ανταγωνισμό και θα συνεχίσει το έργο του για μία ακόμα πενταετία. Φέτος ο δήμος Ρεθύμνου ήταν ένα μεγάλο ντέρμπυ που κρίθηκε κυριολεκτικά στην ανάσα.

Τα νέα πρόσωπα που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Ακόμα και αν δεν εξελέγησαν, είναι η ελπίδα μας ότι κάποιοι θέλουν να βοηθήσουν στα κοινά. Καιρός να δούμε νέα παιδιά να συμβάλουν στην αλλαγή της κατάστασης γιατί από παλαιοληθικές ιδέες χορτάσαμε.

 

Η Λίβερπουλ που κατάφερε φέτος να πάρει το τίτλο που δικαιούταν, με ένα χρόνο καθυστέρηση. Οταν μία ομάδα φτάνει δύο φορές στο τελικό σε ισάριθμα χρόνια, προφανώς κάτι έχει γίνει σωστά. You’ll never walk alone…now you have Klop!!!

 

NOT

Η κίνηση της Φώφης Γεννηματά να προκαλέσει την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ, μόνο καλό δεν έκανε στο τρίτο πόλο και πολύ φοβάμαι ότι ακόμα δεν είδαμε το αποτέλεσμα του φάουλ. Οι πρώτοι πήδηξαν από το καράβι, αλλά μόλις ανακοινωθούν και οι πρώτες σφυγομετρήσεις από την αντίδραση των ψηφοφόρων θα ακολουθήσουν κι’αλλοι.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: New Location at Heraklion

Καμμένος, Θεοδωράκης, Λεβέντης και λοιπά μικρά κόμματα υπέστησαν σημαντική φθορά στις Ευρωεκλογές και μάλλον κλείνουν το πολιτικό τους κεφάλαιο σε ότι αφορά τις εθνικές εκλογές. Φυσικά δεν πρόκειται να απαλαχθούμε έτσι εύκολα…κάπου κάπως κάποτε θα ξαναβρούν στέγη για να επανέλθουν…γι’αυτό να είστε σίγουροι.

Ο Αλέξης υπέστη οδυνηρή ήττα. Το χειρότερο είναι ότι το επιτελείο του τον κρατούσε σε ένα ροζ συννεφάκι δίνοντας του ελπίδες ακόμα και για νίκη στις ευρωεκλογές. Εντάξει…τα επιτελεία του δε σκάμπαζαν…αναρωτιέμαι όμως…τόσο σε άλλο κόσμο μπορεί να είναι ώστε να μην αντιλαμβάνεται το παλμό του κόσμου;