Όσοι δεν είδαν το νέο επεισόδιο από τα Φιλαράκια θα έχουν την ευκαιρία από αύριο να το δουν και σε ελληνικά κανάλια.

 

Νέα δεδομένα για το «Friends: The Reunion», το οποίο αν και αρχικά δεν προβλεπόταν κάτι τέτοιο, τελικά θα προβληθεί κανονικά και στην Ελλάδα. Μάλιστα οι fan της συγκεκριμένης σειράς θα έχουν δύο επιλογές…

Η πρώτη είναι από το Vodafone TV, το οποίο θα προβάλει το νέο επεισόδιο αύριο στις 21:00, ενώ στην συνέχεια θα διαθέσιμο στον on demand κατάλογό του.

Την ερχόμενη Τετάρτη 2 Ιουνίου, θα μεταδοθεί και από το Star στην ελεύθερη τηλεόραση.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά από την έναρξη της υπηρεσίας HBO MAX τηλεοπτικό πρόγραμμα θα διατεθεί εκτός της υπηρεσίας, προφανώς εξαιτίας της δημοφιλίας του.

Στα 17 χρόνια που μεσολάβησαν από το φινάλε, το cast της σειράς «Τα Φιλαράκια» βρέθηκε στον ίδιο χώρο μόνο μία φορά… μέχρι σήμερα. Ένας προς έναν, η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc, ο Matthew Perry και ο David Schwimmer φτάνουν στο αρχικό πλατό της σειράς για να δώσουν ο ένας στον άλλο μια ζεστή, συγκινητική αγκαλιά και να ξεκινήσουν τη μοναδική ειδική εκπομπή επανένωσης για να γιορτάσουν τον ανεξίτηλο αντίκτυπό τους ως Rachel Green, Monica Geller, Phoebe Buffay, Joey Tribbiani, Chandler Bing και Ross Geller.

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Τσαλίκης: Δεν θα είναι παρουσιαστής του Big Brother - Ο ΣΚΑΪ κατήγγειλε το συμβόλαιό του

 

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus