Να τοποθετηθεί δημόσια θέλησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της σχετικά με τις φήμες των τελευταίων ημερών περί μεταγραφής της στο κανάλι του Star στη θέση της Κατερίνας Καραβάτου.

 

Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ΣΚΑΪ, δήλωσε στην εκπομπή της, Στη φωλιά των Κου Κου, ότι έχει βρεθεί σε ανάλογη θέση και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο.

Μαθαίνοντας τα αυτά η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε ένα μήνυμα στη συνάδελφό της:

«Θέλω να πω κάτι, γιατί τώρα το διάβασα. Το είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μάλλον δεν έγινε κατανοητό. Έβλεπα τώρα την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη και είπε ότι είναι πάρα πολύ άσχημο να ακούς ότι έρχεται κάποιος άλλος να σου πάρει τη δουλειά, ενώ έχεις συμφωνήσει και προφανώς υπονόησε κάποια πράγματα για όλη αυτή τη φημολογία που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό.

Επειδή λοιπόν αφορά και εμένα και ακούγονται πάρα πολλά για εμένα, ότι πάω στο Star, ότι θα πάρω τη θέση της Καραβάτου, δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι παρακαλώ σταματήστε όλο αυτό που γίνεται γιατί κι εγώ νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Δεν μπορώ κάθε μέρα να βγαίνω και να το διαψεύδω. Είναι και πολύ άσχημο για τους παρουσιαστές που βρίσκονται σε αντίστοιχη ζώνη. Αυτή τη στιγμή είναι μια παρουσιάστρια που κάνει μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή ακριβώς απέναντι από εμάς και ακούγεται όλο αυτό. Εγώ θέλω να το πω για να είμαι ξεκάθαρη, το είπα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν έγινε κατανοητό. Βρίσκομαι σε ένα κανάλι και τιμώ στο συμβόλαιό μου. Το έχω υποστεί κι εγώ στο παρελθόν και θέλω να λήξει γιατί δεν νιώθω και εγώ ωραία με αυτό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης  Doctor auto-moto show στην PISTAPARK, ένα show μηχανοκίνητου αθλητισμού που τα είχε όλα!

 

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου:

 

Πηγή: iefimerida.gr