Παρακολουθήστε σε πραγματικό χρόνο μέσα από το protothema.gr την παρέλαση των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι, μετά την κατάκτηση του τίτλου του NBA

 

Έχοντας τελειώσει μια αναμονή 50 ετών, ο «Greek Freak» και οι υπόλοιποι συντελεστές των Ελαφιών θα βρεθούν στους δρόμους της πόλης του Μιλγουόκι για να χαρούν με τον κόσμο τους την κατάκτηση του Larry O’Brien Trophy.

Μεγάλος πρωταγωνιστής αναμένεται να είναι φυσικά ο Giannis, ο οποίος αναδείχθηκε MVP στους τελικούς κόντρα στους Φοίνιξ Σανς μετά και τη νέα εντυπωσιακή εμφάνισή του με την πράσινη φανέλα (50 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 5 τάπες).

 

Παρακολουθείστε εδώ live την παρέλαση των Μιλγουόκι Μπακς:

 

Η παρέλαση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:00 (ώρα Ελλάδας), με το ανοιχτό λεωφορείο να αναμένεται να κάνει την βόλτα του μέσα στην πόλη πριν περάσει το ποτάμι του Μιλγουόκι και καταλήξει στο Fiserv Forum.

Εκεί θα έχει στηθεί ένα ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό για να συνεχιστεί η φιέστα παρουσία χιλιάδων οπαδών, με τον χώρο να έχει ήδη φιλοξενήσει 65.000 κόσμου για το Game 6 της σειράς των τελικών.

Διαβάστε επίσης  "Ανάσταση στο Στενό" Street Party @ Just Veronesi + Block 38 Spirits & Bites (04/5)

 

Πηγή: protothema.gr