To Almyvita είναι η πιο προσεγμένη γαστρονομική εμπειρία που θα μπορούσες να γευτείς στο νησί. Οι ιδιοκτήτες έχουν δώσει έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, ώστε η επίσκεψη σας να είναι μια μοναδική εμπειρία, από κάθε άποψη.

 

Ο χώρος είναι μοιρασμένος σε δύο επίπεδα. Αν επιλέξετε να γευματίσετε στη ταράτσα, θα απολαύστε την πανοραμική θέα της Αλμυρίδας. Εξίσου εντυπωσιακός όμως είναι ο ισόγειος χώρος, με θέα το απέραντο γαλάζιο.

 

 

Το μενού φέρει την έμπνευση, αλλά και την υπογραφή του βραβευμένου με Michelin chef, Έκτορα Μποτρίνι . O διάσημος chef δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ομάδα του και στις συνεργασίες με τους ντόπιους παραγωγούς, οι οποίοι του προμηθεύουν τις καλύτερες δυνατόν πρώτες ύλες, για να μετατρέψει το φαγητό σε γαστρονομική εμπειρία.

 

 

Πριν παραγγείλετε, επιτρέψτε στο μετρ του Almyvita να σας προτείνει γεύσεις, και πιάτα ημέρας. Αφού επιλέξτε, αφιερώστε λίγα λεπτά ώστε να σας καθοδηγήσει στο ιδανικό κρασί για να συνοδεύσετε το γεύμα σας.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

 

 

 

“O διάσημος chef δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ομάδα του και στις  συνεργασίες με τους ντόπιους
παραγωγούς, οι οποίοι του  προμηθεύουν τις καλύτερες δυνατόν πρώτες ύλες, για να μετατρέψει το φαγητό σε γαστρονομική εμπειρία.”

 

 

 

 

Κάθε πρόταση είναι ξεχωριστή και κάθε γεύση μοναδική. Η πολυτέλεια είναι εμφανής, τόσο στο χώρο, όσο και στο σέρβις. Ενημερωμένοι, ευγενικοί και επεξηγηματικοί, όλοι δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για να απολαύστε κάθε στιγμή, εκεί που ο χρόνος σταματά και όλα αφορούν εσάς και την περιποίηση σας.

 

 

Τόσο οι γεύσεις όσο και η παρουσίαση των πιάτων είναι προσεγμένα μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια, ενώ οι επιλογές για φαγητό ποικίλουν με σκοπό να εξιτάρουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

 

 

Κάντε έγκαιρα τη κράτηση σας και ζήστε την πολυτέλεια που σας αξίζει!

Almyrida, Apokoronas, West Crete, Greece
+30 28250 33903 II +30 6944179018

 

 

info@almyvita.gr
fb: almyvita.gr
Instagram: almyvita