Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για το μέλλον της εκπομπής της, τονίζοντας πως δεν έχει δοθεί από τον ΣΚΑΙ ένα χρονικό περιθώριο μέχρι τις γιορτές. Όμως η αμηχανία με την οποία αντιμετώπισε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, φανερώνει άλλα

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου «βομβαρδίστηκε» με ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους σε νυχτερινή της έξοδο, με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να προσπαθεί με κάθε τρόπο να «στρίψει» την κουβέντα. Όπως είναι λογικό τα βασικά ερωτήματα ήταν δύο, α) για τη νέα της σχέση και β) για το μέλλον του Love It, το οποίο φέτος δεν φαίνεται να τα πηγαίνει το ίδιο καλά με πέρυσι.

Στην πρώτη ερώτηση η Ιωάννα Μαλέσκου αρκέστηκε στην απάντηση «είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή» επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις φήμες για τo νέο φλερτ στη ζωή της με τον εκπαιδευτή σκύλων, Κωνσταντίνο Δανιά. Από την άλλη, φάνηκε πιο αμήχανη στις ερωτήσεις που αφορούσαν τα σχέδια του σταθμού για την εκπομπή της.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

 

Η Μαλέσκου απάντησε πως «το τηλεοπτικό σκηνικό είναι απαιτητικό και ανταγωνιστικό. Είναι όλα καλά, μπορούν να είναι και καλύτερα». Δεν μίλησε με μεγάλα λόγια, δεν είπε πως είναι όλα τέλεια, αλλά αρκέστηκε σε ένα «μπορούν να είναι και καλύτερα», δείχνοντας πως έχει επηρεαστεί κι εκείνη από τα νούμερα τηλεθέασης.

 

Πηγή: reader.gr