Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Big Brother, αφού ένα ροζ βίντεο έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο με δύο παίκτες να έρχονται υπερβολικά κοντά μέσα στο σπίτι

 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα όσα συνέβησαν στον περσινό κύκλο του Big Brother με την απαράδεκτη δήλωση ενός Κρητικού παίκτη του ριάλιτι; Φέτος, λοιπόν, ένα νέο «σκάνδαλο» βάζει στο στόχαστρο την παραγωγή του ΣΚΑΪ, αφού τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα «ροζ βίντεο» από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, στο οποίο δύο παίκτες έρχονται πάρα πολύ κοντά.

Το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες και έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Big Brother, φαίνεται να είναι τραβηγμένο από κάποιο άτομο της παραγωγής, το οποίο εκείνη την ώρα παρακολουθούσε τις προσωπικές στιγμές του Παναγιώτη Πέτσα και της Ανχελίτα στο μπάνιο. Φυσικά, το πλάνο δεν θα έπαιζε ποτέ στον «αέρα» της τηλεόρασης, όμως, αρκούσε η διαρροή του στα social media.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

 

 

Η συζήτηση αυτή τη στιγμή στο Twitter γύρω από τις ερωτικές σκηνές των δύο παικτών έχει «φουντώσει» και μένει να δούμε ποια θα είναι από εδώ και πέρα η κίνηση της παραγωγής.

 

 

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το Big Brother αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, με τον τελικό του ριάλιτι να έχει προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Πηγή: reader.gr