Το σύνθημα για την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 9 Δεκεμβρίου, με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία πίσω από το Γιαλί Τζαμί

 

Νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, 9 Δεκεμβρίου φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία πίσω από το Γιαλί Τζαμί – Η εορταστική εκδήλωση συνοδεύτηκε με τις μελωδίες από τις χορωδίες της Φιλαρμονικής και της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Χανίων

 

 

Το σύνθημα για την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 9 Δεκεμβρίου και ώρα 8 μ.μ., με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία πίσω από το Γιαλί Τζαμί, στην Δημοτική Αγορά των Χανίων, ενώ παράλληλα φωτίστηκαν όλα τα νέα σημεία στην πόλη και ιδιαίτερα στο Ενετικό Λιμάνι.

 

 

Με βασικό σύνθημα το #xmasChania, πλήθος κόσμου, δημότες και επισκέπτες βρέθηκαν στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης των Χανίων στη γιορτινή εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων και που συνοδεύτηκε με μελωδίες από τις χορωδίες της Φιλαρμονικής και της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Χανίων.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

 

 

Μάλιστα, τους παρευρισκόμενους διασκέδασε το συγκρότημα των “Freaktones”, ενώ το χριστουγεννιάτικο τρενάκι έκανε το εορταστικό του ντεμπούτο, χαρίζοντας όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, περιμετρικά του Ενετικού Λιμανιού.

 

 

«Προσπαθήσαμε να φωτίσουμε την πόλη, να φτιάξουμε την ψυχολογία του κόσμου για να περάσουμε αυτές τις γιορτές με φως και αγάπη», είπε ο δήμαρχος Χανιων κ. Παναγιώτης Σημανδηρακης.

 

 

Φωτογραφίες: Freaktones, #nikos_zan, Coupaki.gr

 

Πηγή: neakriti.gr