Τη θέση τους και πάλι στο MasterChef 2022 διεκδίκησαν αυτή την εβδομάδα οι αποχωρήσαντες παίκτες.

 

Στην πρώτη μέρα της διαδικασίας των επιστροφών, η Ελπίδα Μορφούλη κατάφερε να παρουσιάσει το καλύτερο πιάτο στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και κατάφερε να εξασφαλίσει την επιστροφή της στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο Γιώργος Μελανδίνος ήταν εκείνος που αποχώρησε οριστικά από το διαγωνισμό.

Το βράδυ της Πέμπτης ακολούθησαν άλλες τρεις μαγειρικές μονομαχίες με τρεις παίκτες να παίρνουν τελικά την λευκή ποδιά και να επιστρέφουν στο σπίτι του MasterChef 2022.

 

Οι παίκτες που κέρδισαν ξανά τη λευκή ποδιά στο MasterChef 2022

 

Ο Νίκος Μπέρκας μονομάχησε με τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο και τελικά στο MasterChef επέστρεψε ο πρώτος.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

 

«Είναι η πρώτη φορά που παίρνω την ποδιά και δεν νιώθω ανακουφισμένος» σχολίασε ο παίκτης που έχει στο ενεργητικό του αρκετά come back στον διαγωνισμό. Ο Γρηγόρης δεν κατάφερε λοιπόν να επιστρέψει παρόλο που οι μάγειρες τον ήθελαν πολύ στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ταϊρίδης ήρθε αντιμέτωπος με τον Στέφανο Σαμανή και νικητής ήταν ο Μπόμπαινας. «Γεια σας και πάλι! Μέρος δεύτερο» είπε ο Μπόμπαινας στην κάμερα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

 

Τέλος, η Βασιλική Δροσάτου μαγείρεψε κόντρα στην Αναστασία Ντμίτρουκ και τελικά η πρώτη πήρε την λευκή ποδιά. «Νιώθω υπερήφανη πραγματικά, έχω κάνει τεράστια προσπάθεια γι’ αυτόν τον διαγωνισμό» είπε η μαγείρισσα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

 

Πίσω στο σπίτι οι παίκτες περίμεναν να μάθουν τα αποτελέσματα. Όταν ο Μάριος πήγε να ανοίξει τη «ριμάδα» όπως τη χαρακτήρισε, πόρτα είδε τον Νίκο στη θέση του Γρηγόρη και δυσαρεστήθηκε. «Δεν είχε διάθεση να μαγειρέψει» τόνισε στους υπόλοιπους ο Νίκος.

Ο Μπόμπαινας μπήκε, και χαιρέτησε όσους ήθελε. «Τους άλλους ξέρετε γιατί δεν σας χαιρετώ» δήλωσε με το δικό του τρόπο. «Δεν θα πω πώς ήταν έξω. Πήγα στο γυναικάκι μου» πρόσθεσε. «Το κλίμα αλλαγμένο προς το καλό. Δεν ξέρω τι τους έχει πει η Ελπίδα» ανέφερε στην κάμερα ο Μπόμπαινας.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

 

Πηγή: iefimerida.gr