Τι ακολούθησε μετά το «κράξιμο» στον Μάρκο Σεφερλή, ποιος είναι τέλος πάντων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και γιατί έχει κάνει άνω κάτω το Survivor, αλλά και ποιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι επιστρέφει στην TV;

 

Άλλη μια μέρα, άλλο ένα Τηλεκοντρόλ γεμάτο με φρέσκα νέα από το τηλεοπτικό και όχι μόνο παρασκήνιο. Έχουμε από Μάρκο Σεφερλή, μέχρι Survivor και τηλεθεάσεις που «πλήγωσαν» κάποιους παρουσιαστές. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

 

Τι συμβαίνει τέλος πάντων με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο Survivor

 

Ο «Βασιλιάς του Tik Tok», όπως του αρέσει να χαρακτηρίζει τον εαυτό του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Survivor . Έχει απομονωθεί από συμπαίκτες και αντιπάλους στον Άγιο Δομίνικο, ενώ και το κοινό του Twitter δεν φαίνεται να τον συμπαθεί ιδιαίτερα. Ο κομμωτής και make up artist, όμως, έχει δώσει αφορμές για μπόλικους τσακωμούς μέσα στις λίγες μόλις ημέρες, που βρίσκεται στο ριάλιτι.

Μάλιστα, δείχνει να μη σέβεται και τους υπόλοιπους, όταν αντί να κάτσει με την ομάδα του, επιλέγει να πάρει μια ομπρέλα από την παραγωγή, προκειμένου να μη βρέχεται. Μάλλον δεν ξέρει που βρίσκεται. Πόσο θα κάτσει στο Survivor; Πιθανότατα λίγο.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Ο Νίκος Μαυρής για πρώτη φορά στο Ηράκλειο

 

Η Δούκισσα Νομικού στο GNTM;

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του GNTM, που θα δούμε στο Star από το ερχόμενο φθινόπωρο. Όπως ήδη μάθαμε από το επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, το κόνσεπτ του GNTM φέτος θα αφορά μόνο κορίτσια, ενώ φαίνεται πως θα αλλάξει ριζικά και η κριτική επιτροπή.

 

 

Η νέα φήμη που έχει αρχίσει πάντως να εξαπλώνεται έχει να κάνει με τη Δούκισσα Νομικού και το αν τελικά θα πάρει θέση στην κριτική επιτροπή του σόου. Το όνομά της η αλήθεια είναι πως είχε ακουστεί και την προηγούμενη σεζόν, όταν τελικά επιλέχθηκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Λέτε φέτος να γίνει διαφορετικά; Πάντως η ίδια η Δούκισσα ρωτήθηκε και έδωσε μια αινιγματική απάντηση, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα. «Δεν γνωρίζω για το GNTM, να τα ρωτήσετε αυτά εκεί που πρέπει να τα ρωτήσετε. Δεν ξέρω κι εγώ, πολλές φορές έχω πει αυτό δεν θα το κάνω με τίποτα και τελικά το κάνω», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

 

O «ανεπιθύμητος» Μάρκος Σεφερλής

 

Μετά την προβολή του Super Mammy και το «κράξιμο» που ακολούθησε, ο Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε να μη συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης για τη στήριξη σε γυναίκα, θύμα άγριας κακοποίησης. Αν και ο ηθοποιός βρισκόταν αρχικά στη λίστα με τους celebrities, που θα έπαιρναν μέρος, τελικά μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί.

Μάλιστα, η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού Αργυρούπολης με ανακοίνωσή της στο Facebook χαρακτήρισε τον Σεφερλή «ανεπιθύμητο» στην περιοχή, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως «o ρατσιστικός (όλων των ειδών), σεξιστικός οχετός που εξαπολύει δεν έχει τελειωμό».

 

 

Το ιστορικό χαμηλό της Ελένης Μενεγάκη

Ποσοστό τηλεθέασης που φτάνει το 6.2% ίσως και να μην είχε δει ποτέ στην καριέρα της η Ελένη Μενεγάκη. Μέχρι και την περασμένη Παρασκευή (1/4), με την εκπομπή της στο MEGA να μην έχει την ανταπόκριση που περίμενε η «βασίλισσα».

Στο δυναμικό κοινό η Ελένη τα πήγε κάπως καλύτερα, φτάνοντας στο 7.2%, αλλά και πάλι μιλάμε για εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η Μενεγάκη έμεινε πίσω από σχεδόν όλα τα υπόλοιπα προγράμματα που προβάλλονταν εκείνη τη στιγμή, ενώ πέρασε μόνο το «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και το «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» στο OPEN.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», η επιστροφή

 

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια. Ο λόγος για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», το οποίο θα δούμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Τα γυρίσματα του κλασικού game show που έχει προβληθεί σε 120 χώρες και σε 92 διαφορετικές γλώσσες, ξεκίνησαν και παρουσιαστής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας, κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα. Κάπως έτσι ο Αρναούτογλου θα ολοκληρώσει τη σεζόν έχοντας τα ηνία δύο εκπομπών, αφού παρουσιάζει και το επιτυχημένο The 2Night Show.

 

Πηγή: reader.gr