Αυτός ο παράδεισος της γεύσης, με ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία αφού σέρβιρε το πρώτο του πιάτο πίσω στο 1928 στην Αγορά των Χανίων, σας περιμένει καθημερινά για να σας προσφέρει το «φαγητό της μαμάς» με μια βόλτα απλά από τη Σφακιανάκη 4-6..Μια φορά να πας, σίγουρα θα ξαναφάς!

 

 

Η Σφακιανάκη 4-6 εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει ο αγαπημένος δρόμος των καλοφαγάδων που ψάχνουν το αγνό σπιτικό φαγητό, αυτό που θυμίζει τις γεύσεις της μαμάς που όλοι έχουμε χαραγμένες στη μνήμη, και ο λόγος είναι πως το εστιατόριο Μαρμαριτσάκης «Πατσάς Αγνός» φρόντισε γι’αυτό.

 

 

Η ανοιχτή κουζίνα σου επιτρέπει να δεις όλη τη παρασκευή, ενώ η βιτρίνα με τα μαγειρευτά θα σε δυσκολέψει μιας και οι επιλογές είναι πολλές και εκλεκτές. Φυσικά στο μενού περιλαμβάνονται πολλά ψητά, ορεκτικά, θαλασσινά, σαλάτες και πεντανόστιμες σούπες που όμοιες τους δε θα βρείτε αλλού.

 

 

Αυτός ο παράδεισος της γεύσης λοιπόν, με ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία αφού σέρβιρε το πρώτο του πιάτο πίσω στο 1928 στην Αγορά των Χανίων, σας περιμένει καθημερινά για να σας προσφέρει το «φαγητό της μαμάς» με μια βόλτα απλά από τη Σφακιανάκη 4-6..Μια φορά να πας, σίγουρα θα ξαναφάς!

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

 

 

Fb: Μαρμαριτσακης Εστιατοριο
Insta: marmaritsakis.estiatorio