Στον Καρίμ Μπενζεμά θα απονεμηθεί η φετινή Χρυσή Μπάλα σύμφωνα με τη «Marca», η οποία αποκάλυψε τους νικητές των βραβείων που θα καταλήξουν αποκλειστικά σε παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.

 

Αντίστροφα μετρά ο Καρίμ Μπενζεμά για τη Χρυσή Μπάλα (21:30, NovasportsPrime, Live Gazzetta), καθώς σύμφωνα με τη «Marca» έχει ήδη κατοχυρώσει τον τίτλο!

Η ισπανική εφημερίδα αποκάλυψε τους νικητές των τεσσάρων βασικών βραβείων της χρονιάς και ο Γάλλος αναμένεται να ακούσει το όνομά του στο «Theatre du Chatelet» του Παρισιού και να κατακτήσει το πρώτο σχετικό βραβείο της καριέρας του.

Η φετινή απονομή του «France Football», σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, θα έχει πιο έντονο άρωμα… Clasico από ποτέ, καθώς όλα τα βραβεία αφορούν παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Χρυσή Μπάλα των γυναικών θα καταλήξει για δεύτερη σερί χρονιά στα χέρια της Αλέξια Πουτέγιας, αρχηγού της Μπαρτσελόνα, ενώ το «Kopa Trophy» που απονέμεται στον καλύτερο παίκτη κάτω των 21 ετών, θα δοθεί στον Γκάβι.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

Το «Yachine Trophy» για τον κορυφαίο τερματοφύλακα θα κερδίσει, αναμενόμενα, ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος «έλαμψε» φέτος στο Champions League με αποκορύφωμα τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Λίβερπουλ.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε αν η «Marca» θα πέσει μέσα σε όλες τις αποκαλύψεις της.

 

 

Πηγή: gazzetta.gr