To Halloween είναι μια εποχή που λατρεύουν τόσο οι νέοι στις ΗΠΑ όσο και οι celebrities.

 

Κάθε χρόνο, οι διασημότητες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να εντυπωσιάσουν, αποκαλύπτοντας παράλληλα στοιχεία του χαρακτήρα τους. Άλλοι δεν έχουν πρόβλημα να «τσαλακώνονται» και να δείχνουν ακόμη και ανόητοι, άλλοι θέλουν απλώς να φαίνονται σέξι και κάποιοι το παρατραβάνε – όπως η Χάιντι Κλουμ, η οποία έχει ανακηρυχθεί – και δικαίως- βασίλισσα του Halloween.

 

Ας δούμε όμως μερικές διασημότητες που ξεχώρισαν στο φετινό Halloween

Φυσικά, πρώτη και καλύτερη ήταν η Χάιντι Κλουμ. Ίσως η φετινή στολή να μην ξεπερνά εκείνη της Τζέσικα Ράμπιτ, ωστόσο, δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν διαθέτει φαντασία. Συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο ντύθηκε σκουλήκι – ναι, καλά διαβάσατε – με τον σύζυγό της Τομ Κόλιτζ, να την συνοδεύει, ντυμένος ψαράς με ένα καλάμι στο χέρι.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

 

Διαβάστε επίσης  Issue 790

Ξεχωριστή ήταν επίσης και η εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία φρόντισε να τονίσει ακόμη μία φορά τις διάσημες καμπύλες της, φορώντας ένα μπλε λάτεξ catsuit, ντυμένη ως Mystique από την σειρά «X-Men».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

Κι αφού πιάσαμε την συγκεκριμένη οικογένεια, η αδερφή της Κιμ, Κάιλι , έκανε την νύφη του Φρανκενστάιν αλλά και μία εξωγήινη.

 

 

Σειρά έχει η αδερφή της, Κένταλ Τζένερ, με το διάσημο μοντέλο να φορά δύο στολές. Στην μία ντύθηκε ως καουμπόισσα «Τζέσι» από την δημοφιλή ταινία «Toy Story». Φαίνεται όμως πως δεν άρεσε σε πολλούς, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι «κατέστρεψε μια παιδική ταινία» λόγω του πόσο προκλητική ήταν η εμφάνισή της με το καυτό σορτσάκι.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

 

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!

Με τη δεύτερη στολή της, η Κένταλ Τζένερ θέλησε να αστειευτεί μετά το κράξιμο που άκουσε από τους οπαδούς της, όταν σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι της διάσημης οικογένειας, δεν ήξερε πώς να κόψει ένα αγγούρι. Έτσι, λοιπόν, το μοντέλο, ντύθηκε φέτα αγγουριού κρατώντας ένα μαχαίρι στο χέρι της.

 

@kendalljenner??♬ original sound – Julian Burzynski

 

Την ίδια έμπνευση φαίνεται πως είχαν η Lizzo και η Cardi B καθώς και οι δύο τραγουδίστριες επέλεξαν φέτος να ντυθούν ως «Μάρτζι» από τους Σίμπσονς.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

 

Το γνωστό ζευγάρι Μέγκαν Φοξ και Machine Gun Kelly έκανε επίσης δύο διαφορετικές εμφανίσεις. Στην μία περίπτωση – στο πάρτι Casamigos- ντύθηκαν Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι Κέρτις, ενώ στην άλλη, επέλεξαν να κάνουν τον ιερέα και την αμαρτωλή – αλλά σέξι – πιστή.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

 

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: New Location at Heraklion

H τραγουδίστρια Megan Thee Stalion πάλι δεν δυσκολεύτηκε και πολύ να διαλέξει στολή – αν και δυσκολεύτηκε στο να απολαύσει το ποτό της. Συγκεκριμένα, έβαλε μια κολοκύθα στο κεφάλι της και απόλαυσε την άνεση του καναπέ της.

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr