Τα φετινά Καλλιστεία ήταν ξεκάθαρα… Κρητική υπόθεση, καθώς οι τρεις πρώτοι τίτλοι του Διαγωνισμού κατακτήθηκαν από τρεις πανέμορφες Κρητικοπούλες!

 

 

Πιο συγκεκριμένα, τον τίτλο της STAR ΕΛΛΑΣ 2022 κατέκτησε η Σαμάνθα Μίσοβιτς από την Ιεράπετρα η οποία ήταν φιναλίστ στα Παγκρήτια Καλλιστεία το 2019, MISS ΕΛΛΑΣ η Ζωή Ασουμανάκη από το Ρέθυμνο η οποία την περυσινή χρονιά στέφθηκε Miss Κρήτη 2021, και MISS ΓΙΑΝΓΚ η Ιωάννα Σκουλά από το Ηράκλειο η οποία επίσης πέρυσι κατέκτησε τον αντίστοιχο τίτλο στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς. Η Β΄ Αναπλ. Miss Κρήτη 2018 Ζέτα Μαρκογιαννάκη από το Ηράκλειο κατέκτησε τον τιμητικό τίτλο MISS CINEMA.

Τα φετινά Καλλιστεία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και ανέδειξαν την πιο όμορφη διαγωνιζόμενη για το 2022.

 

 

Την βραδιά παρουσίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ η κριτική επιτροπή αποτελούταν από τον Λάκη Γαβαλά, την Ιωάννα Σουλιώτη, την Κατερίνα Στικούδη, τη Σάσα Σταμάτη, τον Γιώργο Μεστούση, την Γκαλένα Βελίκοβα και τη Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

Δώδεκα κοπέλες πήραν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό, ωστόσο μία κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Τον τίτλο της Σταρ Ελλάς κέρδισε η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία διαγωνίστηκε με τον αριθμό 10. Την 19χρονη καλλονή από την Κρήτη με καταγωγή από τη Σερβία, την είχαμε γνωρίσει από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του «Big Brother» που προβλήθηκε την περσινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

 

 

Πηγή: daynight.gr