Οι GEMMA, μετά από ένα έντονο συναυλιακό ταξίδι επιστρέφουν στα Χανιά για ενα welcome home live στον χώρο του Bras de Frères, παρέα με Twentyseven.

 

 

 

  • GEMMA

Ψυχεδελικά Electronic Rock ακούσματα, δεμένα με την post αισθητική των Gemma ολοκληρωτικά μοντέρνο, μοναδικά παραδοσιακό, σκοτεινό, αλλά και προκλητικά ξεσηκωτικό.

 

  • Twentyseven

Ο Γιώργος Ματθαίου aka Twentyseven δραστηριοποιείται στην εγχώρια rap σκηνή από το 2016. Ξεκινώντας από το νησί της Σάμου με τη δημιουργία του σχήματος Έλξη 8, μια από τις πρώτες επιρροές hip hop στη μακρινή επαρχεία, έχει συμμετάσχει σε αρκετές συναυλίες ανά την Ελλάδα και έχει ως προσωρινή βάση τη Κρήτη. Η μελωδικότητα, η ποικιλία της ρυθμορροής και το διαδραστικό του live performing φτιάχνουν μια νέα ατμόσφαιρα που έχει ως στόχο να φέρει το κοινό σε επαφή με τον εαυτό του αλλά και με τον ίδιο. Μέτα από τα πρώτα του album με το σχήμα αναμένεται να κυκλοφορήσει τις νέες δουλειές του σαν solo artist πολύ σύντομα αλλά και τις συνεργασίες σε κομμάτια με τον Zεν, Gemma και Detox. “Θέλω να πω ένα γεια σε όποιον δεν με ξέρει και ξεκινάω από ένα σημαντικό μεσημέρι”, είναι η ατάκα που κλείνει τις συναυλίες του αναμένοντας κάθε νέα επόμενη εμπειρία.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

 

 

 

INFO
The Day: Κυρ. 11/12
The Time: 21:00
The Place: Bras de Frères bar
Location: Επιμενίδου 2