Οι απροσδόκητες αλλαγές συνεχίζονται κι αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου, φέρνοντας αλήθειες στην επιφάνεια και κάνοντας τη σκέψη μας περισσότερο εκκεντρική και πρωτοποριακή.

 

 

Σ΄ άλλα νέα η νοσταλγία για το παρελθόν καλά κρατεί, με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτό που πρέπει να ΄χουμε στο μυαλό μας είναι ότι μόνο όλα όσα στηρίζονται σε γερά θεμέλια, θα παραμείνουν σταθερά και αμετάβλητα.

 

 

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή η κοινωνικότητά σου αυξάνεται, κάνεις νέες γνωριμίες και φιλίες με πρόσωπα που εξυπηρετούν και τα συμφέροντά σου και σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου. Επαγγελματικά σκέφτεσαι κάποια καινούρια ξεκινήματα και προσπαθείς ν΄ ανακαλύψεις νέους τρόπους προσέγγισής τους. Και θα το καταφέρεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου καλείσαι να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις, που ΄χες βάλει στον αυτόματο πιλότο λόγω των εορταστικών ημερών. Μην τις παραμελήσεις, επειδή αργότερα θα τις βρεις μπροστά σου και μάλιστα πολλαπλασιασμένες. Απ΄ την άλλη σ’ απασχολούν τα οικονομικά και ιδιαίτερα ο τρόπος που μπορείς να εξασφαλίσεις περισσότερα χρήματα. Ίσως μέσω του χρήματος να αισθάνεσαι τη συναισθηματική ασφάλεια, που φαίνεται να λείπει απ΄ τη ζωή σου είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένος. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου μια πρώην αγάπη δείχνει να επιστρέφει στη ζωή σου. Η αγάπη αυτή ίσως εμπλεκόταν κατά κάποιο τρόπο και με τη δουλειά σου. Συγκράτησε τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που, μάλλον, θα δείξεις και κινήσου περισσότερο με βάση τη λογική. Το πιθανότερο σενάριο είναι το τέλος, που αυτή τη φορά θα ΄ναι οριστικό.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου έρχονται εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Ίσως η σχέση σου με τους συνεργάτες ή με κάποιον ανώτερό σου ν΄ αλλάξει. Απ΄ την άλλη ενδέχεται ν΄ αναλάβεις περισσότερα καθήκοντα ή ακόμη και μια άλλη θέση. Να θυμάσαι ότι όλα όσα πρόκειται να συμβούν, οδηγούν στην εξέλιξή σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου προσπάθησε να ΄σαι περισσότερο ανοιχτός συναισθηματικά στους οικείους σου, αλλά και στο σύντροφό σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και κυρίως δείξε ενδιαφέρον για τα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Φαίνεσαι ψυχρός, ενώ η αλήθεια είναι ότι νοιάζεσαι και μάλιστα πολύ. Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να δείξεις αλλά και ν’ αποδείξεις το ενδιαφέρον σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα ενδείκνυται για να οργανώσεις μια σύντομη απόδραση με το σύντροφό σου, προκειμένου να ενδυναμώσετε τη μεταξύ σας σχέση αλλά και για να βιώσετε ξανά τα ίδια συναισθήματα που νιώσατε στο παρελθόν, όταν αντικρίσατε ο ένας τον άλλον. Αν μάλιστα επιλέξετε κι ένα γνώριμο μέρος, το αποτέλεσμα μετά βεβαιότητας θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου ξεκινάς να σκέφτεσαι περισσότερο το μέλλον και την επαγγελματική σου εξέλιξη. Ενδεχομένως επιδιώξεις να ξεκινήσεις και κάποια νέα σεμινάρια ή ακόμη και σπουδές που θα διευρύνουν τις γνώσεις σου και θα δημιουργήσουν και νέες προοπτικές στην καριέρα σου. Παράλληλα πρόκειται για ένα διάστημα με εύνοια σε, τυχόν, νομικα ζητήματα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου πρέπει να ‘σαι ιδιαίτερα προσεκτικός σ’ όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και οι αντιπαραθέσεις συχνές. Θα υπάρξουν στιγμές που θα ξεσπάς τα νεύρα σου πάνω σε λάθος άτομα, αντί στους κυρίως φταίχτες. Απ΄ την άλλη θα κυριαρχεί θολούρα στο μυαλό σου αναφορικά με τις σχέσεις που θέλεις να διατηρήσεις ή ν΄ απομακρύνεις. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά κι εντατικά, καθώς μόνο με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσεις να βελτιώσεις αισθητά την οικονομική σου κατάσταση. Απ΄ την άλλη θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις να λύσεις, τυχόν, παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος, αρκεί να μην ενεργήσεις παρορμητικά. Χρειάζεται να μιλήσεις ειλικρινά, να νιώσεις τα συναισθήματα των άλλων και να μην τα εκλάβεις ως υποκριτικά.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου βαθιά συναισθηματικά ζητήματα αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες έρχονται σε πρώτο πλάνο. Ερωτήματα όπως αν αισθάνεσαι καλά στη σχέση με το σύντροφό σου ή αν υπάρχει χάσμα μεταξύ μας που όσο και να προσπαθείτε δε γεφυρώνεται, θα σ΄ απασχολήσουν αρκετά. Απ΄ την άλλη θα ΄χεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις, τυχόν, οφειλές σου προς τρίτους ή/και να επιδιώξεις να κερδίσεις από άλλους περισσότερα οικονομικά οφέλη. Εσύ του β΄ δεκαημέρου πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά και οι γιορτές μοιάζουν ένα μακρινό παρελθόν. Υποχρεώσεις, προθεσμίες που πρέπει να προλάβεις, αγγαρείες άλλων κι άλλα τέτοια ωραία πράγματα θα σε πιέσουν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα συχνά να ξεσπάς τα νεύρα σου σε ανθρώπους που δε σου φταίνε σε κάτι. Απ΄ την άλλη η υγεία σου χρειάζεται προσοχή και οφείλεις να μην την αμελήσεις. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται άκρως συναισθηματική και ζεστή, όσον αφορά στις προσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για συζητήσεις που θα σε φέρουν κοντά σε πρόσωπα σημαντικά για σένα και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να επιλύσετε, τυχόν, παρελθοντικές διαφορές.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα επικεντρώνεσαι στις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αισθηματικά ο σύντροφός σου φαίνεται να παίζει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σου κι ευνοείστε σε συζητήσεις που θα λύσουν πιθανά προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος θα ΄χεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή θα επικοινωνείς περισσότερο με το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει. Παράλληλα και στον επαγγελματικό τομέα να περιμένεις κάποιες εξελίξεις που θα αποδειχθούν ωφέλιμες για σένα. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή, μάλλον, τείνει ν΄ αλλάξει τη διάθεσή σου καθώς η γενικότερη τάση που κυριαρχεί φαίνεται να μη σ΄ αγγίζει ιδιαίτερα. Θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις με ή/και χωρίς σύντροφο, αλλά οι συνθήκες της καθημερινότητας, όπως συνεχώς αναδιαμορφώνονται, δε σ΄ αφήνουν. Όμως κι εσύ δεν αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε ρίξει ψυχολογικά και βρίσκεις διεξόδους ακόμη και μέσα στη δουλειά σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου. Επιδιώκεις να καλύψεις πρώτα τις δικές σου επιθυμίες κι ανάγκες και κατόπιν των άλλων. Και πολύ καλά θα κάνεις, καθώς οι πλανητικές επιρροές ευνοούν την ενασχόληση με τα προσωπικά σου ζητήματα και την εύρεση λύσεων, που τελικά θα σε απελευθερώσουν.

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου φαίνεται ότι η εορταστική περίοδος για σένα ολοκληρώθηκε γρήγορα. Η δουλειά σου ξεκινά με τις υποχρεώσεις να επιβαρύνουν αρκετά την καθημερινότητά σου. Πρόκειται για μια περίοδο που ευνοείσαι αν ψάχνεις για δουλειά. Παράλληλα ενδέχεται να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την υγεία σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου προσπάθησε να διώξεις την κυκλοθυμία που θα σε κατακλύσει αυτές τις μέρες. Η ανασφάλεια που ενδεχομένως νιώσεις, μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με τους οικείους σου. Δε χρειάζεται να δημιουργείς επιπλέον προβλήματα χωρίς να υπάρχει καν λόγος. Προσπάθησε να λύνεις τις τυχόν διαφορές σου με τους άλλους με ήπιο τρόπο. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εορταστική ατμόσφαιρα των προηγούμενων ημερών φαίνεται να συνεχίζεται κι αυτή την εβδομάδα. Μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με τους οικείους σου, ενώ η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ή/και το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει, είναι ιδιαίτερα ρομαντική και θερμή.

Διαβάστε επίσης  Alcatrash live - Closing Season party @ Bras de frères (28/4)

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα η διάθεση και η ψυχολογία σου βελτιώνεται. Γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός και προσελκύεις κοντά σου νέους ανθρώπους. Δεν αποκλείεται κάποιος απ΄ αυτούς να παίξει σημαντικό ρόλο στην αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και περνάτε όμορφες στιγμές. Παράλληλα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που να ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου προσπάθησε να ΄σαι ξεκάθαρος στην επικοινωνία σου. Συχνά θα έχεις την τάση να ΄σαι εριστικός με τους άλλους κι αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα και στις επαγγελματικές αλλά και στις προσωπικές σου σχέσεις. Καθώς η εβδομάδα προχωρά εμφανίζονται θέματα που αφορούν στη σχέση σου και γενικότερα στα προσωπικά σου. Ενδεχομένως κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις να περιπλέξουν ακόμη περισσότερο το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου προσπάθησε να εκμεταλλευθείς το ευνοϊκό κλίμα των ημερών για να λύσεις, τυχόν, προβλήματα με το σύντροφό σου. Σε γενικές γραμμές θα αισθανθείς ότι τα εμπόδια που συναντούσες μέχρι σήμερα σε αισθηματικά ζητήματα, ξεκινούν ν΄ απομακρύνονται.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου το επόμενο διάστημα θα σ΄ απασχολήσει ο τομέας οικογένεια. Μέσω συγκυριών έρχεσαι πιο κοντά με τους οικείους σου, συζητάτε και βρίσκεται λύσεις σε ζητήματα που σας προβληματίζουν. Απ΄ την άλλη δεν αποκλείεται να σ΄ απασχολήσει και κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στην επιφάνεια. Εάν επιθυμείς να μετακομίσεις είναι η κατάλληλη περίοδος μέχρι και τα μέσα του μήνα για να το κάνεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου ασχολείσαι με τα οικονομικά σου και τον πονοκέφαλο που σου δημιουργούν. Ίσως η καταναλωτική μανία που σε πιάνει, να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού και αυτό οφείλεις να το προσέξεις. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τα έξοδά σου, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις και να ρυθμίσεις τις οφειλές σου προς τρίτους. Απόφυγε κάθε είδους επενδυτικό ρίσκο. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου μία άκρως συναισθηματική εβδομάδα σε περιμένει. Το ζεστό κλίμα των ημερών ευνοεί την επαφή σου με πρόσωπα σημαντικά για σένα. Μπορείς αλλά κι έχεις τη διάθεση ν’ ασχοληθείς μαζί τους και θα το κάνεις, επειδή η ικανοποίηση που λαμβάνεις απ΄ τη δική τους χαρά, είναι για σένα σημαντική.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο για τους επαγγελματικούς σου στόχους. Επικεντρώνεσαι σε γνώριμα αλλά και σε νέα πρόσωπα που ενδεχομένως γνωρίσεις, συζητάς, σχεδιάζεις και δικτυώνεσαι με σκοπό να προωθήσεις τις ιδέες σου. Παράλληλα η σχέση σου με τους συγγενείς βελτιώνεται. Οι μετακινήσεις σου αυξάνονται. Εσύ του β΄ δεκαημέρου ξεκινάς άμεσα ν΄ αντιμετωπίζεις μια καθημερινότητα περισσότερο πιεστική, με τις υποχρεώσεις της δουλειάς σου αλλά και γενικότερα της ζωής σου ν΄ αυξάνονται διαρκώς. Παρόλ’ αυτά η ενέργεια και η διάθεσή σου σε βοηθούν να διεκπεραιώνεις με μεγαλύτερη ευκολία όλα όσα προκύπτουν. Φρόντισε την υγεία σου και μη διοχετεύεις την ενέργειά σου μόνο στη δουλειά, αλλά βρες το χρόνο για να περνάς όμορφες στιγμές και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές καταναλώνεις τον περισσότερο χρόνο σου σε επαφές και συζητήσεις με φίλους και πρόσωπα που δεν είχες δει μέσα στις γιορτές. Αισθηματικά ενδέχεται να ΄χεις ευχάριστες εξελίξεις για ένα ζήτημα που σε απασχολεί ή/και να λάβεις αυτό το πολυπόθητο μήνυμα απ΄ το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 791: Against all odds

 
Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου τα οικονομικά βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Αναζητάς πρόσθετες πηγές εισοδήματος προκειμένου να μπορείς να καλύπτεις με μεγαλύτερη ευκολία τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να καταφέρεις να διευθετήσεις αρκετές απ΄ τις οφειλές σου. Παράλληλα ευνοείσαι να διαπραγματευτείς τους όρους μιας οικονομικής συμφωνίας προς το δικό σου όφελος. Εσύ του β΄ δεκαημέρου ενδέχεται να ΄ρθεις αντιμέτωπος με παρασκηνιακές καταστάσεις στη δουλειά σου ή/και στην προσωπική σου ζωή. Αισθάνεσαι πίεση και προτιμάς να κρατάς τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου και να μην κοινοποιείς σε τρίτους οποιοδήποτε σχέδιο ή απόφασή σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι συγκυρίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να έρθεις σ΄ επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα και μαζί να περάσετε όμορφες στιγμές. Γενικότερα η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή δείχνει να σταθεροποιείται, παρόλ’ αυτά προσπάθησε να μην αναμοχλεύεις παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στο παρόν σου, όπως ίσως έναν ανεπιθύμητο χωρισμό.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου επικοινωνιακά βρίσκεται στα καλύτερά σου κι αυτό επηρεάζει τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Επαγγελματικά προωθείς τα σχέδιά σου, κάνεις νέες συμφωνίες αλλά και νέες γνωριμίες, που μελλοντικά θα σε ωφελήσουν. Ψυχολογικά στηρίζεσαι στους φίλους σου κι ενδεχομένως να θελήσεις να ΄χεις πιο συχνές επαφές μαζί τους. Αισθηματικά ενδέχεται να λάβεις μια απόφαση αναφορικά με την πορεία της σχέσης σου. Εάν είσαι αδέσμευτος μέσω του επικοινωνιακού σου ταλέντου προσελκύεις πολλά γοητευτικά βλέμματα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου προσπάθησε να κρατάς χαμηλό προφίλ στις επαφές σου με σημαντικά για σένα πρόσωπα. Είναι περιττό στη φάση αυτή να θέλεις να τους πείσεις για κάτι ή να επιβάλεις την άποψή σου σε ζητήματα που διαφωνείτε. Προσπάθησε να ΄σαι διαλλακτικός και να ενισχύεις το ομαδικό πνεύμα είτε στη δουλειά σου είτε και στις προσωπικές σου σχέσεις. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η νοσταλγία για το παρελθόν σου ή/και για μία πρώην σχέση σου θα ΄ναι έντονη αυτές τις μέρες. Χρειάζεται να προσέξεις τον τρόπο που θα διαχειριστείς αυτές τις μνήμες και να προσπαθήσεις να ΄σαι γειωμένος στην πραγματικότητα που σήμερα βιώνεις, ακόμη κι αν αυτή σε δυσαρεστεί. Έρχονται καλύτερες μέρες.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου ξεκινά ένα διάστημα με περισσότερη εσωστρέφεια και πολλές-πολλές σκέψεις για ζητήματα που σε απασχολούν. Ενδέχεται να λάβεις αποφάσεις είτε για ένα επαγγελματικό σου βήμα είτε και για τη σχέση σου. Απόφυγε οποιαδήποτε παρασκηνιακή κίνηση κυρίως στο χώρο της δουλειάς σου. Προσπάθησε να μην απομονώνεσαι απ΄ τους φίλους ή/και το ταίρι σου. Φρόντισε να περνάς χρόνο μαζί τους, γιατί η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί σημαντικά. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου ενώ θέλεις να περνάς ευχάριστα το χρόνο σου το τρέξιμο της δουλειάς δε σε αφήνει. Ξεκινάς ενεργά τη νέα χρονιά με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να καταναλώνουν τον περισσότερο χρόνο σου. Η φιλοδοξία σου όμως είναι αυτή που σου δίνει και τη δύναμη να αντιμετωπίζεις όλες τις καταστάσεις που προκύπτουν, είτε θετικές είτε αρνητικές. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου προσπάθησε να διαχειριστείς τα έντονα συναισθήματα που θα νιώθεις αυτές τις μέρες. Ίσως να δρας και αντιδράς υπερβολικά στα λεγόμενα ή/και τις πράξεις άλλων. Τήρησε το μέτρο και διατήρησε τις ισορροπίες αφενός για να αποφύγεις το ενδεχόμενο παρεξηγήσεων αφετέρου για να προστατέψεις τον ίδιο σου τον εαυτό και την ψυχολογία σου.

 

Πηγή: pillowfights.gr