«Πρεμιέρα» στην Ελλάδα θα κάνουν τα «πολωνικά ZARA» στις 27 Ιανουαρίου, από το Ηράκλειο.

 

 

Η αλυσίδα Sinsay είχε ανακοινώσει από τον περασμένο Απρίλιο τα σχέδιά της για επέκταση στη χώρα μας. Ήδη λειτουργεί το e-shop και τώρα ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα.

Μάλιστα, θα έχουμε και μία… κίνηση – έκπληξη, αφού το πρώτο κατάστημα δεν θα ανοίξει στην Αθήνα, αλλά στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο Talos Plaza. Εδώ και κάποιο διάστημα έχουν αναρτηθεί οι σχετικές αγγελίες σε online πλατφόρμες εύρεσης εργασίας.

Οι Πολωνοί επιδιώκουν να ανοίξουν περίπου 30 καταστήματα πανελλαδικά, σε διάστημα 18-24 μηνών. Για φέτος η ανάπτυξη θα αφορά το εμπορικό σήμα Sinsay, ενώ από το 2024 και μετά είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα brands του Ομίλου.

Μετά το Ηράκλειο, αναμένεται να δούμε καταστήματα και σε άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα.

Ελληνική θυγατρική και νέος γενικός διευθυντής

Για την είσοδο της Sinsay στην Ελλάδα έχει συσταθεί ήδη εταιρεία από τον περασμένο Ιούνιο, η LPP Greece Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία, με το αρχικό εταιρικό κεφάλαιο να ανέρχεται σε 1 εκατ. ευρώ

Διαβάστε επίσης  Issue 790

Διαχειριστής της εταιρείας είναι ο Slawomir Loboda, ένας από τους τέσσερις αντιπροέδρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου LPP.

Πρόσφατα ο Σωτήρης Σιγάλας ορίστηκε γενικός διευθυντής στην ελληνική θυγατρική.

 

 

Πηγή: hania.news