Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

 

 

Με το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στον Ταύρο ξεκινάει η καινούρια εβδομάδα στις 06/03 και τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως των Μεταβλητών (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς), αλλά και των Σταθερών (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί – Υδροχόοι) μπορούν να περιμένουν θετικές αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις. Στις 7 Μαρτίου, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων που επηρεάζει τα 2α κυρίως δεκαήμερα των Μεταβλητών ζωδίων, όμως την παράσταση κλέβει η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει για τρία σχεδόν χρόνια.

 

 

Τα Μεταβλητά ζώδια είναι αυτά που θα λάβουν τα περισσότερα μαθήματα και θα έχουν να αντιμετωπίσουν δοκιμασίες σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους. Στις 11/3 η Αφροδίτη από τον Κριό εξαγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους επηρεάζοντας περισσότερο τα 3α δεκαήμερα των Παρορμητικών (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί- Αιγόκεροι ) και των Μεταβλητών ζωδίων. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις σε οικονομικά και αισθηματικά κατά βάση ζητήματα θα είναι θετικά. Την ίδια ημέρα και ο Ερμής στους Ιχθύς κλείνει το εξάγωνο του με τον Ουρανό προσφέροντας πρωτοτυπία στη σκέψη και εναλλακτικές ιδέες στα 2α δεκαήμερα των Μεταβλητών και των Σταθερών ζωδίων.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

1ο δεκαήμερο

Δεν θα ξεκινήσεις την εβδομάδα σου με πάρα πολύ καλή διάθεση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στις επαφές σου και την επικοινωνία σου με τους γύρω. Θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η και να βάλεις σε μία τάξη τις σκέψεις, κυρίως πάνω σε σημαντικά θέματα που σε απασχολούν. Παρόλα αυτά, θα αναγκαστείς να συζητήσεις κάποια σοβαρά ζητήματα που θα προκύψουν στη δουλειά με τους συναδέλφους σου κι ευτυχώς θα υπάρχει αρκετή συνεννόηση και αλληλοσεβασμός. Με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύς, θα επηρεαστεί η καθημερινότητά σου, ενδεχομένως και η υγεία σου και πιθανώς να είναι πιο πιεστικά τα πράγματα στη δουλειά, όπως και να υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας. Ωστόσο, παρά το άγχος σου, μάλλον θα βρεις καινούριους τρόπους για να είσαι πιο αποδοτικός.

2ο δεκαήμερο

Αρκετά έντονη θα είναι η καθημερινότητά σου και θα έχεις πολλές συναντήσεις και συζητήσεις με διάφορα πρόσωπα στους χώρους που κινείσαι τακτικά, ενώ θα κάνεις παράλληλα κι αρκετές νέες γνωριμίες. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στο χώρο της δουλειάς, όπου οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους φαίνεται να βελτιώνονται και πολύ πιθανό να υπάρξει κάποιου είδους οικονομική άνοδος είτε ως αύξηση είτε ως μπόνους. Παρ’ όλα αυτά νιώθεις από κάποιες καταστάσεις ψυχολογικά εξαντλημένος/η και θεωρείς πως θα πρέπει με κάποιον τρόπο να λήξουν ή να διορθωθούν. Εάν έχεις ήδη κάνει κάποιες κινήσεις, τώρα θα αρχίσεις να βλέπεις τα πρώτα αποτελέσματα, που μάλλον θα σε ικανοποιήσουν.

3ο δεκαήμερο

Οι προσωπικές σου σχέσεις και οι σημαντικές σου συνεργασίες έρχονται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα και μπορείς να περιμένεις καλές εξελίξεις και θετικά γεγονότα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η σχέση με το άλλο σου μισό βελτιώνεται και εκφράζετε ο ένας στον άλλον με περισσότερη θέρμη τα συναισθήματά σας, ενώ φροντίζετε να ανανεώσετε τη σχέση κάνοντας μαζί καινούριες δραστηριότητες ή μία εκδρομή. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα υπάρξει κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα έρθετε πιο κοντά και το κοινό σας ζητούμενο θα είναι να ξεκινήσετε μία σοβαρή σχέση. Σε ό,τι αφορά στις συνεργασίες μπορείς να περιμένεις επιτυχία, εάν σχετίζονται με το εξωτερικό, ενώ παράλληλα θα αλλάξουν κάποιοι όροι προς το καλύτερο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

1ο δεκαήμερο

Η εβδομάδα σου ξεκινάει με πολλές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και παρέες και ταυτόχρονα θα έχεις κι αρκετές καλές ευκαιρίες για να φλερτάρεις ή να περάσεις ευχάριστο χρόνο με τον/την σύντροφό σου. Από τα μέσα της εβδομάδας κι έπειτα μάλλον θα προτιμήσεις να απομονωθείς και να αφιερώσεις χρόνο αποκλειστικά στον εαυτό σου. Από την καινούρια του θέση, ο Κρόνος θα σε κάνει να αντιμετωπίζεις με περισσότερη σοβαρότητα τα γεγονότα και τις καταστάσεις γύρω σου και μπορεί να αλλάξεις τον τρόπο διασκέδασής σου. Παράλληλα ίσως υπάρξουν κάποιες δυσκολίες μέσα στη σχέση σου, εάν είσαι δεσμευμένος, οι οποίες ίσως να φέρουν το τέλος, εάν πρόκειται για έναν επιπόλαιο δεσμό. Εάν είσαι ελεύθερος/η, επίσης θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο σοβαρά στην ερωτική σου ζωή και δεν θα σε καλύπτουν τα ανούσια φλερτ. Εάν επιθυμούσες να κάνεις ένα παιδάκι, επειδή πέρα από τη χαρά που φέρνει συνοδεύεται κι από ευθύνες, μπορεί τώρα προκύψει.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: New Location at Heraklion
2ο δεκαήμερο

Μες στο κέφι και την χαρά θα είναι η βδομάδα αυτή για σένα, ενώ περιλαμβάνει και ευχάριστες εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα. Θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα ασχοληθείς με τα χόμπι σου και γενικά θα κάνεις θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Με το ταίρι σου θα έρθετε πιο κοντά, θα επικοινωνείτε καλύτερα και θα εκφράσετε ο ένας στον άλλον με πρωτότυπο τρόπο τα συναισθήματα σας ή θα κάνετε καινούρια πράγματα μαζί που θα σας ενθουσιάσουν. Εάν είσαι ελεύθερος/η, μία ξαφνική γνωριμία θα σε κάνει να πετάξεις στον έβδομο ουρανό ειδικά μόλις αντιληφθείς πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Εξαιρετικές θα είναι οι εξελίξεις και σε ό,τι αφορά τα μελλοντικά σου σχέδια, ειδικά εάν είχες προσπαθήσει στο πρόσφατο παρελθόν να τα προωθήσεις.

3ο δεκαήμερο

Η καθημερινότητά σου φαίνεται να γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστη και είναι πολύ πιθανό να ξεφορτωθείς από πάνω σου κάποιες δυσάρεστες ή κουραστικές υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται να αλλάξουν προς το καλύτερο και κάποια δεδομένα στον εργασιακό σου χώρο. Από τη δουλειά και κυρίως εάν έχεις στα σκαριά κάποια επένδυση ή το κλείσιμο μίας νέας οικονομικής συνεργασίας μπορείς να περιμένεις σημαντικά κέρδη. Σε προσωπικό επίπεδο, θα θελήσεις να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με την εξωτερική σου εμφάνιση και να κάνεις κάποιες θεραπείες ή κούρες ομορφιάς. Αυτόματα θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου κι αυτό θα φέρει επιτυχίες στην ερωτική σου ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

1ο δεκαήμερο

Στις αρχές της εβδομάδας θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου και μπορεί κάποια εξέλιξη ή γεγονός να σε αγχώσει. Περισσότερη προσοχή όμως θα χρειαστεί να δείξεις σε ό,τι συμβαίνει στο σπίτι σου ή σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Οι συζητήσεις με τους δικούς σου θα είναι σε καθημερινή βάση και το καλό είναι ότι θα καταφέρετε να λύσετε αρκετά από τα θέματά σας. Ο Κρόνος στους Ιχθύς επίσης θα φέρει στην επιφάνεια κι άλλα ζητήματα που πρέπει να διαχειριστείς από κοινού με τους δικούς σου και δεν αποκλείεται, πέρα από επιπλέον βάρη και υποχρεώσεις, να προκαλέσει και κάποιου είδους απομάκρυνση από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Από την άλλη, είναι μία καλή συγκυρία για να ανοίξεις το δικό σου σπιτικό, να μετακομίσεις ή να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου. Σε ό,τι αφορά στην ακίνητη περιουσία σου ίσως υπάρξουν κάποιες δυσκολίες σε αγοραπωλησίες ή ως προς την εκμετάλλευσή της.

2ο δεκαήμερο

Με θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου ασχολείσαι αυτή την εβδομάδα και μαζί με τους δικούς σου θα προσπαθήσετε να λύσετε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο σπίτι σας. Το καλό της υπόθεσης είναι πως μεταξύ σας υπάρχει αρκετά καλή συνεννόηση, ενώ λύνονται και τυχόν παρεξηγήσεις από τα παλιά. Κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα ή στο χώρο της δουλειάς θα σε βοηθήσουν να βρεις πιο εύκολα λύσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να μην επηρεάζεσαι από ό,τι συμβαίνει στην οικογενειακή σου ζωή, εάν θέλεις να έχεις παράλληλα και επαγγελματική επιτυχία. Τις μέρες αυτές θα κλείσεις και διάφορες εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σου ή κάποια μετακόμιση.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete
3ο δεκαήμερο

Μία άκρως ερωτική εβδομάδα ετοιμάζεσαι να ζήσεις, που στο τέλος της θα σου αφήσει μόνο καλές και αξέχαστες στιγμές και εμπειρίες. Εάν είσαι σε σχέση, έρχεστε πιο κοντά σε κάθε επίπεδο με το άλλο σου μισό και θα θυμίσετε ο ένας στον άλλον τους λόγους που σας έκαναν να ερωτευτείτε. Αν ακόμη δεν είχες βρει το ιδανικό ταίρι για εσένα, τώρα θα μπει στη ζωή σου ένα άτομο με το οποίο θα ξεκινήσετε μία σοβαρή σχέση γεμάτη από πάθος, αλλά και ρομαντικά συναισθήματα. Επιτυχίες σε περιμένουν και στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς θα δεις κάποιο από τα δημιουργικά σου σχέδια να παίρνει σάρκα και οστά, ειδικά εάν δεν φοβηθείς να το προωθήσεις δυναμικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

1ο δεκαήμερο

Με θετικά και αισιόδοξα συναισθήματα ξεκινάς την εβδομάδα σου και έχεις την όρεξη να κάνεις πράγματα έξω από τα συνηθισμένα και να αποκτήσεις νέες γνώσεις και εμπειρίες. Τις μέρες αυτές θα έχεις πολλές μετακινήσεις και καινούριες γνωριμίες, ενώ γενικότερα θα είσαι πιο επικοινωνιακός/ή με όλους και έτσι θα ανταλλάσεις απόψεις, αλλά και θα μαθαίνεις νέα και πληροφορίες. Με τον κυβερνήτη σου, Κρόνο, από τις 7 Μαρτίου πάντως θα αρχίσεις να γίνεσαι αρκετά πιο μαζεμένος/η και επιφυλακτικός/η σε νέες γνωριμίες, ενώ δεν θα νιώθεις καθόλου άνετα να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. Παράλληλα ο τρόπος έκφρασής σου θα είναι πιο μετρημένος και σοβαρός. Δυσκολίες και δυσάρεστα θέματα ίσως να υπάρχουν και με τα αδέρφια σου ή άλλους πολύ κοντινούς συγγενείς.

2ο δεκαήμερο

Ιδιαίτερα επικοινωνιακός/ή είσαι αυτό το διάστημα και ευχαριστιέσαι τόσο τις συναντήσεις και τις συζητήσεις με φίλους και γνωστούς, όσο και τις καινούριες γνωριμίες που θα κάνεις. Εξαιρετικά δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες θα έχεις σε ό,τι αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια και μάλιστα θα βρεις τον τρόπο να τα προωθήσεις άριστα, ίσως και να κλείσεις μία νέα επαγγελματική συνεργασία. Εάν ήδη έχεις βάλει σε εφαρμογή κάποιο επαγγελματικό σχέδιο ή έχεις κάνει κινήσεις που αφορούν στις σπουδές σου, μπορείς να περιμένεις τώρα εξελίξεις και αποτελέσματα. Το ίδιο ισχύει κι αν υπήρχε κάποιο θέμα που απασχολούσε από κοινού εσένα και τα αδέρφια σου.

3ο δεκαήμερο

Εξαιρετικά κυλάει η καθημερινότητά σου και τα πράγματα πηγαίνουν στη δουλειά και το σπίτι, όπως ακριβώς επιθυμείς και έχεις προγραμματίσει. Επαγγελματικά είσαι σε πολύ καλή φόρμα και μπορείς να διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις σου με άνεση, αλλά και να αναλαμβάνεις επιπλέον, έτσι ώστε να αποδείξεις την αξία σου και τις ικανότητές σου. Με την οικογένειά σου, η οποία φαίνεται να είναι αρκετά υποστηρικτική απέναντί σου, βελτιώνονται οι σχέσεις και υπάρχει σύμπνοια σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε να αντιμετωπίσετε. Οικονομικά θα μπορούσες να περιμένεις έξτρα χρήματα σε περίπτωση που κάνεις κινήσεις για να εκμεταλλευτείς την ακίνητη περιουσία σου ή εάν έχεις κατά νου να κάνεις κάποιου τέτοιου είδους αγοραπωλησία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

1ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου θέματα και κυρίως τα χρέη και οι οφειλές σου θα σε απασχολήσουν τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και είναι πολύ πιθανό να αγχωθείς αρκετά, μέχρις ότου να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Από την άλλη μπορεί να κάνεις συζητήσεις για κάποια αύξηση στη δουλειά ή διαπραγματεύσεις για να κλείσεις μία καινούρια οικονομική συμφωνία. Με τον Κρόνο να επηρεάζει από τις 7 του μήνα αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου σίγουρα δεν θα πρέπει να περιμένεις άμεσα ή εύκολα αποτελέσματα, ενώ και η οποιαδήποτε επιτυχία θα συνοδεύεται από σκληρή δουλειά και κόπο. Σε κάθε περίπτωση, θα γίνεις πιο προσεκτικός/ή στα έξοδά σου και μάλλον θα αποκτήσεις καινούριες συνήθειες σε ό,τι αφορά στην γενικότερη διαχείριση των χρημάτων σου. Ακόμη κι αν δυσκολευτείς στην αρχή, στο τέλος θα δεις πως μόνο με σωστό προγραμματισμό μπορείς να ορθοποδήσεις.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να ξέρεις για τους υδατάνθρακες από τον Μανώλη Λουπασάκη
2ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου προσπαθείς να βελτιώσεις και δεν αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη αυτό το διάστημα, ενώ παράλληλα σκέφτεσαι νυχθημερόν με ποιον τρόπο θα μπορούσες πετύχεις όσα έχεις κατά νου. Πιθανώς να κλείσεις τώρα μία νέα επαγγελματική συμφωνία ή να πάρεις κάποια αύξηση, ενώ μπορεί να σου γίνει πρόταση να συμμετέχεις σε μία επένδυση. Δεν αποκλείεται να σου την κάνει εκεί που δεν το περιμένεις κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Αν δεν συμβεί αυτό, ίσως οι δικοί σου να σε στηρίξουν μέχρι να καταφέρεις να φτάσεις εκεί που στοχεύεις ή μπορεί και να έρθουν στο σπίτι σας ξαφνικά χρήματα, πιθανώς από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας.

3ο δεκαήμερο

Μες στην καλή χαρά είσαι αυτό το διάστημα και έρχεσαι σε επαφή με πολλούς από τους γνωστούς και τους φίλους σου, ενώ δεν λείπουν και οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ. Κάποιο από όλα πάντως θα σε ξεσηκώσει ιδιαίτερα και θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να προχωρήσετε σε κάτι πιο μόνιμο, με το πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει. Εάν είσαι σε σχέση, η επικοινωνία σου με το άλλο σου μισό βελτιώνεται και υπάρχει ανάμεσα σας ταυτόχρονα έντονο πάθος και αρκετός ρομαντισμός. Μία καλή ευκαιρία μπορεί να σου παρουσιαστεί και σε ό,τι αφορά την προώθηση των δημιουργικών σου σχεδίων, ίσως και να κλείσεις άμεσα μία καλή επαγγελματική συμφωνία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

1ο δεκαήμερο

Με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου θα ασχοληθείς στις αρχές της εβδομάδας και θα θελήσεις να εκφράσεις τις ανησυχίες και τις σκέψεις σου για κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα έχεις όλη την καλή διάθεση να βρεθούν λύσεις. Ωστόσο με τον Κρόνο στο δικό σου ζώδιο θα αρχίσεις να βάζεις σιγά-σιγά τα όριά σου και θα βάλεις ως προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες. Αυτό δεν σημαίνει πως θα φερθείς εγωιστικά, απλά θα απομακρύνεις από δίπλα σου όποιον/α δεν προσφέρει τίποτα στην εξέλιξή σου. Πιο αυστηρός/ή θα γίνεις και με τον εαυτό σου και θα καταλάβεις θέλοντας και μη πως πρέπει να γίνεις πιο ρεαλιστής/ρια σε ό,τι αφορά τους στόχους σου, όπως επίσης και να μην βασίζεσαι μόνο στην καλή σου τύχη, αλλά να σκέφτεσαι πιο ώριμα και να λειτουργείς πιο υπεύθυνα.

2ο δεκαήμερο

Μπορείς πλέον να εκφράζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου με άνεση και σαφήνεια και για αυτόν ακριβώς το λόγο οι γύρω σου, εφόσον σε καταλαβαίνουν καλύτερα, να σε βοηθούν και να σε στηρίζουν να κάνεις όσα επιθυμείς πραγματικότητα. Τις μέρες αυτές θα έχεις κάποιες ξαφνικές γνωριμίες με πρόσωπα που επίσης θα σου φανούν πολύ βοηθητικά στην προώθηση των σχεδίων σου. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών με κάποιες από αυτές να λήγουν και άλλες να σταθεροποιούνται, αφού πρώτα γίνουν κάποιες αλλαγές. Ασφαλώς δεν αποκλείεται να μπουν και νέα πρόσωπα στην ερωτική ή την επαγγελματική σου ζωή.

3ο δεκαήμερο

Αρκετή εύνοια θα έχεις στα οικονομικά σου ζητήματα και δεν αποκλείεται να δεις το εισόδημά σου να βελτιώνεται από κάποια αύξηση, ένα μπόνους ή το κλείσιμο μίας καινούριας επαγγελματικής συμφωνίας. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι στήριξη για να κάνεις μία επένδυση, τότε μπορείς να βασίζεσαι στην βοήθεια της οικογένειάς σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να ισχύσει κάτι τέτοιο και αντίστροφα και να είσαι εσύ αυτός/ή που θα παρέχει βοήθεια. Ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία σου και να λάβεις από εκεί επιπλέον χρήματα. Σε πιο συναισθηματικό επίπεδο, οι δικοί σου άνθρωποι θα κάνουν πράξεις και χειρονομίες προς το πρόσωπό σου που θα σου τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση.

 

 

Πηγή: astrology.gr