Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

 

 

Με το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στον Ταύρο ξεκινάει η καινούρια εβδομάδα στις 06/03 και τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως των Μεταβλητών (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς), αλλά και των Σταθερών (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί – Υδροχόοι) μπορούν να περιμένουν θετικές αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις. Στις 7 Μαρτίου, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων που επηρεάζει τα 2α κυρίως δεκαήμερα των Μεταβλητών ζωδίων, όμως την παράσταση κλέβει η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει για τρία σχεδόν χρόνια.

 

 

Τα Μεταβλητά ζώδια είναι αυτά που θα λάβουν τα περισσότερα μαθήματα και θα έχουν να αντιμετωπίσουν δοκιμασίες σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους. Στις 11/3 η Αφροδίτη από τον Κριό εξαγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους επηρεάζοντας περισσότερο τα 3α δεκαήμερα των Παρορμητικών (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί- Αιγόκεροι ) και των Μεταβλητών ζωδίων. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις σε οικονομικά και αισθηματικά κατά βάση ζητήματα θα είναι θετικά. Την ίδια ημέρα και ο Ερμής στους Ιχθύς κλείνει το εξάγωνο του με τον Ουρανό προσφέροντας πρωτοτυπία στη σκέψη και εναλλακτικές ιδέες στα 2α δεκαήμερα των Μεταβλητών και των Σταθερών ζωδίων.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

1ο δεκαήμερο

Με θέματα που αφορούν στη δουλειά και την καθημερινότητά σου θα ασχοληθείς στις αρχές τις εβδομάδας και είναι πολύ πιθανό οι υποχρεώσεις σου να είναι παραπάνω από ό,τι συνήθως κι αυτό να σε αγχώσει ιδιαίτερα, αλλά και να σου προκαλέσει νεύρα. Θα προκύψουν επίσης κάποια θέματα με τον/την σύντροφό σου ή κάποιον στενό σου συνεργάτη που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου και πιθανώς να βγουν στην επιφάνεια κάποιες φοβίες σου ή απωθημένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπλέον και κάποιου είδους οικονομικές δυσκολίες, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις οφειλές σου. Από τις 7 του μήνα, με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύς, ξεκινάει για σένα μία περίοδος που ναι μεν δεν σε ευνοεί για καινούρια ξεκινήματα, ωστόσο θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις και εκκρεμότητες από το παρελθόν, να κάνεις έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σου και να οργανώσεις τα μελλοντικά σου βήματα.

2ο δεκαήμερο

Αυτό το διάστημα δεν επιθυμείς να έχεις πολλές επαφές ακόμη και με τους πιο κοντινούς σου και αγαπημένους ανθρώπους. Προτιμάς να αφοσιώνεσαι στις σκέψεις σου και να οργανώνεις τα μελλοντικά σου σχέδια, μελετώντας πολύ προσεκτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Μπορεί πάντως να σου έρθει μία εντελώς καινούρια ιδέα για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να σου προκύψει μία πρόταση συνεργασίας εντελώς ξαφνικά ή να σου ζητηθεί να συμμετέχεις σε μία επένδυση. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Στον εργασιακό σου χώρο μπορείς να περιμένεις εξελίξεις σε σχέση με κάποιες καταστάσεις που σε βαραίνουν και σε κουράζουν ψυχολογικά.

3ο δεκαήμερο

Αυτό το διάστημα φαίνεται πως έχεις το πάνω χέρι σε όλες τις επαφές σου, αφού ο τρόπος που κινείσαι εκπέμπει κάτι πολύ γοητευτικό και θετικό. Στις ερωτικές σου σχέσεις δεν θα διστάσεις να εκφράσεις όσα νιώθεις κι έτσι να φέρεις πιο κοντά το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πάντως και σε καινούρια φλερτ έχεις επιτυχία, κυρίως γιατί διεκδικείς την άλλη πλευρά με πάθος. Στα επαγγελματικά σου μπορείς να διαπραγματευθείς άριστα τα συμφέροντά σου και να προωθήσεις τις θέσεις και τις απόψεις, χωρίς να δυσαρεστήσεις κάποιον και κυρίως χωρίς να μπορεί να σου αρνηθεί ό,τι ζητήσεις. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να κλείσεις συμφωνίες με άτομα που γενικότερα δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς ή τα θεωρείς δύστροπα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

1ο δεκαήμερο

Με χαρούμενη διάθεση ξεκινάς την εβδομάδα σου, περνώντας αρκετό χρόνο με τα αγαπημένα σου άτομα, ενώ και στον ερωτικό τομέα τα πράγματα πάνε καλά και τα λόγια που θα ακούσεις από τον/την σύντροφό σου ή κάποιο φλερτ σου μεν είναι υπερβολικά, όμως σου τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα σου πέσουν μαζεμένες κάποιες υποχρεώσεις στη δουλειά ή μπορεί οι δικοί σου ρυθμοί να είναι κάπως πεσμένοι και να μην αντεπεξέλθεις στην καθημερινότητά σου. Τις τελευταίες μέρες θα ασχοληθείς περισσότερο με τον/την σύντροφό σου ή μπορεί να εστιάσεις την προσοχή σου σε μία σημαντική συνεργασία. Η παρουσία του Κρόνου στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σου, από τις 7 του μήνα, θα φέρει ανακατατάξεις στις φιλικές σου σχέσεις. Πιθανότατα θα κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα και θα κρατήσεις κοντά σου μόνο όσους το αξίζουν. Επίσης, δεν αποκλείεται να εγκαταλείψεις ορισμένα από τα όνειρα ή τα σχέδιά σου ή να αλλάξεις τον τρόπο που προσπαθείς να τα πραγματοποιήσεις.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 791: Against all odds
2ο δεκαήμερο

Περισσότερο χρόνο από ό,τι συνήθως θα περάσεις με τους φίλους και τις παρέες σου αυτό το διάστημα. Οι συζητήσεις σας θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εσένα να εκφράσεις ορισμένες καινούριες ιδέες και απόψεις σου αλλά και δείξεις σε όλους πόσο διαφορετικά βλέπεις πλέον τις καταστάσεις και τα γεγονότα. Ασφαλώς θα κάνεις και αρκετές νέες γνωριμίες και μάλιστα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις όλων, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις και κάποιον καινούριο συνεργάτη ή να έρθεις πιο κοντά με έναν άνθρωπο που έχετε κοινούς στόχους και όνειρα. Σε ό,τι αφορά τα τελευταία, αυτό το διάστημα ίσως να εγκαταλείψεις κάποια και να αποφασίσεις να κυνηγήσεις καινούρια, ενώ μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και στον κοινωνικό σου κύκλο ή κάποια υπάρχουσα συνεργασία.

3ο δεκαήμερο

Πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να έχεις μία οικονομική συμφωνία στα σκαριά που όμως κρατάς μυστική, είτε γιατί υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι που δεν σου επιτρέπουν να την κοινοποιήσεις, είτε γιατί από μόνος/η σου προτιμάς να την ανακοινώσεις, όταν και εφόσον κλείσει οριστικά. Στο παρασκήνιο κινείσαι και στην ερωτική σου ζωή και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τώρα έναν κρυφό δεσμό ή να έχεις κάποιου τύπου επανασύνδεση με πρώην ταίρι σου και μέχρι να δεις που θα βγει δεν λες τίποτα σε κανέναν. Γενικότερα, έχεις ανασφάλεια για όσα σου συμβαίνουν, όμως μπορείς και διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις άριστα χωρίς να επηρεάζεσαι από άγχη και φοβίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

1ο δεκαήμερο

Θα περάσεις αρκετό χρόνο με την οικογένειά σου εντός σπιτιού στις αρχές της εβδομάδας και πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποια θέματα που θα πρέπει να συζητήσετε μεταξύ σας και να λύσετε. Παράλληλα θα έχεις και διάφορες εξελίξεις στη δουλειά και αρκετές επαφές με συνεργάτες, αλλά και τους ανωτέρους σου. Με την παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύς άλλωστε, μπορείς να περιμένεις αρκετά γεγονότα στον τομέα αυτό. Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες και πιεστικές καταστάσεις που προσωρινά θα σε αποθαρρύνουν, όμως εάν δουλέψεις σκληρά και με πρόγραμμα, θα ανταμειφθείς. Επίσης, εάν μέχρι τώρα έχεις κάνει τις προσπάθειες που απαιτούνται δεν αποκλείεται τώρα να εδραιώσεις τη θέση σου. Μια μικρή δόση ανεμελιάς θα έχεις για λίγο προς τα μέσα της εβδομάδας, ενώ και τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν εργασιακά ζητήματα.

2ο δεκαήμερο

Πρωτότυπες και καινοτόμες είναι οι ιδέες που έχεις πάνω στη δουλειά και είσαι βέβαιος/η ότι εάν βρεις την κατάλληλη υποστήριξη, θα στεφθούν από επιτυχία. Την περίοδο αυτή ευνοείσαι να κάνεις συζητήσεις και επαφές με συνεργάτες ή κάποιον ανώτερο σου, ώστε να παρουσιάσεις και να προωθήσεις τις απόψεις σου. Το πιθανότερο είναι πως θα πάρεις πολύ καλά σχόλια και άμεσα θα τις δεις να υλοποιούνται. Αυτό που πρέπει να βρεις και πιθανώς να σε προβληματίσει αυτό το διάστημα είναι οι ισορροπίες ανάμεσα στην οικογένεια και την εργασία σου. Ίσως να πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα, ώστε να μην παραμελείς τίποτα από τα δύο και να μην υπάρχουν προστριβές με κανέναν.

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!
3ο δεκαήμερο

Προσπαθείς με νύχια και με δόντια να υλοποιήσεις κάποια από τα επαγγελματικά σου σχέδια και αυτή την στιγμή είναι πολύ πιθανό κάποιος από τους φίλους σου να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις και να σε βοηθήσει να φτάσεις πιο κοντά στο στόχο σου και να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου. Ωστόσο, εάν οι επιδιώξεις σου ήταν ερωτικής φύσεως, πάλι τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως θέλεις. Ο/η φίλος/η που σου έχει κλέψει την καρδιά ή ένα άτομο που έχεις γνωρίσει μέσα από κοινή παρέα σύντομα θα υποκύψει στο φλερτ και την γοητεία σου, ειδικά εάν καταλάβει το πάθος που σου έχει ξυπνήσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

1ο δεκαήμερο

Σε διαρκή κίνηση θα είσαι στις αρχές της εβδομάδας και οι συναντήσεις σου, όπως και οι συζητήσεις σου για διάφορα θέματα με φίλους και γνωστούς θα πολλαπλασιαστούν. Αρκετές πληροφορίες θα έρθουν στα αφτιά σου και σε σχέση με τα μελλοντικά σου σχέδια ή τις σπουδές σου. Ο Κρόνος που περνάει στον 9ο οίκο του Ωροσκοπίου σου και θα σε επηρεάζει για ένα μεγάλο διάστημα θα σε κάνει να διαχειριστείς αυτά τα θέματα με περισσότερη υπευθυνότητα και να κάνεις τις σωστές επιλογές, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να περιοριστεί ο ελεύθερος χρόνος σου ή πως θα χρειαστεί να κοπιάσεις κατακτώντας καινούριες γνώσεις και δεξιότητες. Από τα μέσα της εβδομάδα και έπειτα θα περάσεις περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σου, τον/την σύντροφό σου και άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα χόμπι σου.

2ο δεκαήμερο

Όλο σου το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην προσωπική σου εξέλιξη και το μόνο που έχει σημασία αυτό το διάστημα για σένα είναι το πώς θα αποκτήσεις καινούριες γνώσεις και εμπειρίες. Με τους φίλους σου συζητάς όσα σε απασχολούν και είναι πολύ πιθανό κάποια ιδέα ή συμβουλή που θα σου δώσουν να σε σπρώξει προς την σωστή κατεύθυνση σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου σχέδια, τις σπουδές, την επιμόρφωση σου ή και κάποιον ταξιδιωτικό προορισμό. Επίσης, κάποια γεγονότα που θα λάβουν χώρα στο άμεσο μέλλον θα σε κάνουν να πάρεις με περισσότερη σιγουριά τις τελικές σου αποφάσεις.

3ο δεκαήμερο

Αρκετές και μάλιστα πολύ καλές ευκαιρίες σου παρουσιάζονται στο χώρο της δουλειάς, ώστε να μπορέσεις να εξελιχθείς και να ανέβεις επαγγελματικά. Η επιτυχία σου είναι πολύ πιθανό να συνοδεύεται και από τα ανάλογα οικονομικά κέρδη. Επίσης, εάν χρειάζεται να κάνεις κάποιες πλάγιες κινήσεις ή κρυφές συμμαχίες με συνεργάτες, μπορείς να πράξεις ό,τι είναι απαραίτητο χωρίς κανένα φόβο, για να εξασφαλίσεις έτσι την επιτυχία σου. Μόνο σε περίπτωση που ξεκινήσει κάποια ερωτική σχέση ανάμεσα σε σένα κι ένα άτομο που δουλεύετε μαζί θα πρέπει να την κρατήσεις μυστική, καθώς κινδυνεύεις να χαλάσεις την εικόνα σου.

 

ΛΕΩΝ

 

1ο δεκαήμερο

Με τα οικονομικά σου ζητήματα ασχολείσαι στις αρχές της εβδομάδας και ίσως να αγχώνεσαι για το πώς θα βρεις τρόπους να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες συζητήσεις ή κινήσεις για να διευθετήσεις τα χρέη σου και να πετύχεις καλύτερους διακανονισμούς. Λύσεις θα βρεθούν, όμως όχι απαραίτητα άμεσα και ίσως να μην είναι και τόσο εύκολες. Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τους λάθος χειρισμούς που έκανες στο παρελθόν και κατά κάποιο τρόπο θα σε υποχρεώσει να βάλεις μία τάξη στις οφειλές σου, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να στερηθείς κάποιες απολαύσεις. Πέρα από την οικονομική ανασφάλεια, θα έχεις να αντιμετωπίσεις και τη συναισθηματική, καθώς θα έρθουν στο φως απωθημένα και φοβίες που πρέπει να ξεριζώσεις για να πάψουν να υπάρχουν επαναλαμβανόμενες αρνητικές συμπεριφορές, κυρίως στις ερωτικές σου σχέσεις. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα σε απασχολήσουν και θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου.

Διαβάστε επίσης  "Ανάσταση στο Στενό" Street Party @ Just Veronesi + Block 38 Spirits & Bites (04/5)
2ο δεκαήμερο

Τα χρέη, οι οφειλές σου και οι λοιπές οικονομικές σου εκκρεμότητες σε απασχολούν αυτό το διάστημα και θέλεις να κάνεις άμεσα κινήσεις για να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα γίνεται. Μία ξαφνική θετική εξέλιξη στη δουλειά ή μία αναπάντεχη νέα συνεργασία είναι πιθανό να σου αποφέρουν έξτρα χρήματα και με αυτά να καταφέρεις να κλείσεις κάποιες τρύπες. Επίσης, εάν είχες ξεκινήσει να κάνεις κάποιους διακανονισμούς είναι πολύ πιθανό τώρα να σου έρθουν οι απαντήσεις ή τα αποτελέσματα των κινήσεών σου. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι αυτά τα θέματα, εάν πράγματι επιθυμείς να βγεις από αυτόν τον λαβύρινθο.

3ο δεκαήμερο

Μία αρκετά καλή περίοδο διανύεις αυτές τις μέρες και έχεις αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις πράγματα έξω, όπως ένα ταξίδι ή μία εκδρομή. Βεβαίως, εάν επιθυμείς να το ρίξεις στη μάθηση, επίσης θα βρεις κάποιον κύκλο μαθημάτων ή σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν πολύ. Σε όλα αυτά θα έχεις μαζί και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο για να ανταλλάσσετε τις εντυπώσεις σας ή μπορεί απλά με τις συμβουλές και τις προτάσεις του να σε βοηθήσει να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές προσφορές. Εάν είσαι δεσμευμένος/η, πιθανώς σε ό,τι επιχειρήσεις να έχεις συντροφιά το ταίρι σου, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις εκεί που θα κυκλοφορείς τον επόμενο έρωτά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

1ο δεκαήμερο

Οι προσωπικές ανάγκες και οι επιθυμίες σου έρχονται στο επίκεντρο στις αρχές της εβδομάδας και αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι η επιβεβαίωση από τους γύρω σου, όπως επίσης και να σου δείξουν έμπρακτα τι αισθάνονται για σένα. Η επικοινωνία σου με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου φαίνεται να βελτιώνεται, όμως με τον Κρόνο απέναντί σου από τις 7 Μάρτιου, στους Ιχθύς, θα δοκιμαστούν όλες οι σημαντικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Μεγάλο ρόλο θα παίξει το πόσο σταθερές βάσεις έχουν και εάν τόσο εσύ όσο και ο/η σύντροφός σου ή ο/η συνεργάτης σου έχετε δουλέψει πάνω σε αυτές. Από αυτόν τον απολογισμό μπορεί να προκύψουν χωρισμοί και διασπάσεις, αλλά και επισημοποιήσεις σχέσεων και ό,τι άλλο μπορεί να τους προσδώσει διάρκεια. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα ασχοληθείς αρκετά και με τα οικονομικά σου, ενώ είναι πιθανό να κάνεις κάποια άσκοπα έξοδα.

2ο δεκαήμερο

Οι σημαντικές σχέσεις και η συνεργασίες σου έρχονται στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και κυρίως πολλά θέματα και προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής και πρέπει να επιλυθούν. Μεν η μεταξύ σας επικοινωνία βελτιώνεται και υπάρχει αλληλοκατανόηση και αμοιβαίος σεβασμός, ωστόσο εάν δεν αλλάξουν κάποιες νοοτροπίες και δεν δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική, μην περιμένεις και πολλά. Δεν αποκλείεται με το ταίρι σου να υπάρξει χωρισμός ή να διαλύσεις μία επαγγελματική συνεργασία, εάν βρεθείς σε αδιέξοδο. Σε περίπτωση πάντως που τεθούν τα πράγματα σε νέα βάση δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, αντιθέτως θα δεις μελλοντικά να εδραιώνονται οι αλλαγές και να σε ωφελούν.

3ο δεκαήμερο

Στην ερωτική σου ζωή, είσαι στα καλύτερα σου και κυριαρχούν το πάθος και τα έντονα συναισθήματα ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάτι σταθερό στη ζωή σου, τώρα θα κάνεις μία συναρπαστική γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει. Πριμοδοτείσαι πάντως και σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανό να πάρεις κάποιες δυναμικές πρωτοβουλίες στη δουλειά που θα σου φέρουν έξτρα χρήματα ή το κλείσιμο μίας καλής καινούριας συνεργασίας. Έτσι, θα καταφέρεις να βάλεις μία τάξη και στα χρέη σου και δεν αποκλείεται μέχρι και να αποπληρώσεις κάποια. Μία ακόμη εκδοχή που μπορεί να σου φέρει οικονομική άνεση είναι να λάβεις κάποιου είδους αποζημίωση ή μία κληρονομιά.

 

Πηγή: astrology.gr