Ας δούμε 3 ημερομηνίες μες τον Απρίλη που ο έρωτας θα βρίσκεται στα «φόρτε» του και ποια ζώδια θα είναι οι βασικοί αποδέκτες της ερωτικής τύχης που θα υπάρξει σε αυτές τις 3 σημαντικές ημερομηνίες.

 

Κάθε μήνας έχει τα τυχερά του και τα δύσκολα του. Μέρες γεμάτες χαρά, αισιοδοξία, έρωτα και μέρες γεμάτες δάκρυα, πίκρα, απογοήτευση και στεναχώρια. Η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της , άλλωστε αυτή είναι και μαγεία της.

Ας δούμε όμως 3 ημερομηνίες μες τον Απρίλη που ο έρωτας θα βρίσκεται στα «φόρτε» του και ποια ζώδια θα είναι οι βασικοί αποδέκτες της ερωτικής τύχης που θα υπάρξει σε αυτές τις 3 σημαντικές ημερομηνίες.

 

 

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Η μέρα του απόλυτου ρομαντισμού που η εύνοια της τύχης βοηθά τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και να βιώσεις την τρυφερότητα, τη ζεστασιά και τη θαλπωρή στην αγκαλιά του συντρόφου που αισθάνεσαι ότι έχεις γεννηθεί για αυτόν. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και αποζητά τη σταθερότητα, τη ζεστασιά, τη συντροφικότητα. Αυτή την ημέρα σχηματίζει τη θετική όψη εξαγώνου με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ και νιώθεις όμορφα, ρομαντικά, ανοίγεσαι χωρίς δισταγμό, χωρίς ενδοιασμούς. Δε ζητάς εχέγγυα και αποδείξεις, δε σε νοιάζει πώς ήταν το πριν ή πώς θα είναι το μετά, σε νοιάζει να ανοίξεις την ψυχή σου και να ζήσεις το πιο ρομαντικό στόρι. Και αυτό ακριβώς μπορείς να καταφέρεις να κάνεις.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 791: Against all odds

Τον άσσο στο μανίκι σου έχεις αυτή την ημέρα εσύ που είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου. Σου υπόσχομαι ότι αυτή την ημέρα θα λάβεις φροντίδα, θα κουρνιάσεις σαν γατί στην αγκαλιά του συντρόφου που σε ενδιαφέρει και θα ζήσεις τον απόλυτα μυθιστορηματικό έρωτα με συναίσθημα.

 

Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Κι ενώ βρισκόμαστε στη Μεγάλη Εβδομάδα και καταστρώνουμε σχέδια για το Πάσχα, έρχεται μια απόλυτα ερωτική μέρα που γεμίζει την καρδιά με πάθος, προσμονή, λαχτάρα, ενώ οι εξελίξεις προσφέρουν ολοκλήρωση. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο των Διδύμων και σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μία αστρολογική όψη που μιλά για ερωτική αναγέννηση.

Αυτή η ερωτική Αναγέννηση θα έρθει για σένα που είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος, Κριός, Λέων, Τοξότης που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο! Νιώθεις να σε διαπερνά μια ισχυρή ακατανίκητη δύναμη, η δύναμη του έρωτα, στην οποία δεν μπορείς να αντισταθείς και παραδίνεσαι άνευ όρων και κανόνων. Ο έρωτας σε κυριαρχεί, σε παθιάζει, σε δένει ουσιαστικά και εσύ αφήνεσαι και απολαμβάνεις, γιατί τέτοιοι έρωτες έρχονται σπάνια.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Ο Νίκος Μαυρής για πρώτη φορά στο Ηράκλειο

 

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Κι ενώ προετοιμαζόμαστε για το τριήμερο της πρωτομαγιάς, τα άστρα είναι με το μέρος μας και φέρνουν ξαφνικές εκπλήξεις που μας βγάζουν για τα καλά από τη ρουτίνα. Αυτή την ημέρα ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι καθώς και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου, θα πουν στην πορεία της ημέρας ότι τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα. Άλλωστε, αν το καλοσκεφτείς, ο έρωτας δεν μπαίνει σε καλούπια, δε συμβιβάζεται, δεν υποχωρεί, κάνει ξαφνικά και άναρχα την εμφάνισή του, φέρνοντας μεγάλες εσωτερικές επαναστάσεις.

Αυτή την ημέρα, λοιπόν, αν κουνήσεις λίγο παραπάνω το δαχτυλάκι σου, θα δεις ότι ο έρωτας είναι στη γωνία και ετοιμάζεται να σου «σκάσει» ξαφνικά τα βέλη του για να σε βγάλει από την μονοτονία που είχες πέσει εδώ και καιρό. Το καλύτερο όμως στο άφησα για το τέλος. Ποιο είναι αυτό; Ταυτόχρονα έχουμε και τον Ερμή που είναι φαινομενικά ανάδρομος και έχει σχηματίσει θετικές γωνίες με τον Άρη και τον Ουρανό. Ο έρωτας, λοιπόν, που θα σκάσει ξαφνικά στη ζωή σου είναι πολύ πιθανό να είναι άτομο από το παρελθόν, άτομο που γνώρισες κάποτε ή πρόσωπο με τον οποίο ήσουν μαζί και οι συνθήκες κάποια στιγμή σας χώρισαν. Θα δούμε πολλές επανασυνδέσεις αυτή την περίοδο, κάποια από αυτές ίσως να είναι και η δική σου!

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: El Chacal goes Street Food Festival Heraklion

 

Πηγή: pillowfights.gr