Τα Χανιά μας είναι έτοιμα για την αφετηρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ φαγητού!!! Σας περιμένουμε για μια ακόμα διασκεδαστικά νόστιμη εμπειρία!!!

 

 

Σε ρυθμούς Street Food Festival κινούμαστε όλοι εμείς στην Chillin, με το φεστιβάλ των Χανίων να είναι εδώ, σε λιγότερες από 20 μέρες.

Το Εθνικό Στάδιο Χανίων ετοιμάζεται να υποδεχτεί 15 επιχειρήσεις εστίασης με κάθε πιθανή και απίθανη γεύση, 9 μπάντες έχουν ξεκινήσει να κουρδίζουν και 7 djs θα μοιραστούν τα decks, την ίδια στιγμή που τέσσερις χορευτικές σχολές κάνουν πρόβες για τις Street Food εμφανίσεις τους. Το επίσημο promo video προβάλλεται από τα social, αλλά και τη Νέα Τηλεόραση, ενώ flyers και αφίσες θα κάνουν αισθητή τη παρουσία του φεστιβάλ στη πόλη.

 

 

Η Γωγώ Καλληδονάκη ετοιμάζει food challenges και τα ραδιόφωνα έχουν ξεκινήσει να βομβαρδίζουν το κοινό με μηνύματα και διαγωνισμούς!!! Είναι αυτή η εποχή που οι παλμοί μας χτυπάνε κόκκινο, που η ομάδα ενισχύεται με νεανικά πρόσωπα που θα δώσουν κάτι παραπάνω από το χρόνο και την ενέργεια τους για να είναι όλα έτοιμα στις 12 Μαΐου που θα ανοίξουν οι πόρτες του φεστιβάλ.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

Τα Χανιά μας είναι έτοιμα για την αφετηρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ φαγητού!!! Σας περιμένουμε για μια ακόμα διασκεδαστικά νόστιμη εμπειρία!!!

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/