Σούπερ εκπλήξεις για τρία ζώδια

 

 

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Ιούλιο, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Ιούλιο δεν είναι πολλά!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινά ο Ιούλιος για σένα του α’ και β’ δεκαημέρου και απ’ ό,τι φαίνεται έτσι και θα τελειώσει. Εκδρομές, ταξίδια, βόλτες, γνωριμίες, ευχάριστες στιγμές με συγγενείς και φίλους, ενδεχομένως και καινούργιοι έρωτες. Τι θέλεις; Ό,τι κι αν επιθυμήσεις θα το έχεις… Ας μην ξεχνάμε ότι ο Δίας πάνω σου λειτουργεί ανεμπόδιστα και το μόνο που κάνει είναι να σου προσφέρει εύνοια σε όλες τις προσωπικές και οικονομικές-επαγγελματικές σου υποθέσεις. Από την άλλη, ο Άρης, από τις 10/7, στην Παρθένο, φαίνεται να σε ωθεί να δώσεις έναν άλλο αέρα στην ερωτικοσεξουαλική σου ζωή, κάτι που σημαίνει ότι αρκετά ασχολήθηκες με δουλειές και οικογενειακά, τώρα, θα πρέπει να στραφείς στο να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Ευκαιρία σου είναι, γύρω στις 21/7, να ξεφορτωθείς και άτομα, που δεν έχουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θέλεις.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας σου, αφού, εκτός του ότι έχεις τον Ήλιο μέχρι και περίπου τις 23 πάνω σου, εσύ που ανήκεις στο α’ και β’ δεκαήμερο έχεις την τύχη με το μέρος σου. Δεν είναι μόνο το εξάγωνο του Ήλιου και του Ερμή σου με τον Δία στον Ταύρο, την 1η Ιουλίου που δίνει το στίγμα ενός τυχερού μήνα (ξέρεις, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται), αλλά και όλες οι επιμέρους αστρολογικές συγκυρίες που σε θέλουν ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια της περιόδου. Σκέψου ότι και ο Ερμής θα περάσει στον 2ο οίκο σου στις 11, μετά ο Ήλιος και θα φέρουν και θετικές προοπτικές στα οικονομικά σου, αλλά και τα σεξουαλικά σου. Καλυμμένος από όλες τις μπάντες είσαι Καρκίνε μου και πες και “Δόξα τω Θεώ”.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με τις καλύτερες συνθήκες για σένα του α’ δεκαημέρου (αργότερα και του β’) και μάλιστα εκτός του Δία, που θα ασχολείται απερίσπαστος με τα της ερωτικής σου ζωής, έχεις και μια Πανσέληνο στο ζώδιό σου, που όπως όλα δείχνουν παίζει και να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου ή, αν δεν έχεις, τώρα να αποκτήσεις. Κατά τα άλλα, Ερμής και Ήλιος περνούν σταδιακά στον 8ο ηλιακό σου οίκο, προσφέροντάς σου θερμές νύχτες και οικονονομικές ή άλλες απολαβές. Ο Άρης στην Παρθένο θα αυξήσει και τις μετακινήσεις σου, ενδεχομένως, εκεί που βαριόσουν, να αποφασίσεις ένα ταξίδι, για να ξεσκάσεις, αλλά παίζει και ερωτικό κάλεσμα ή σουξέ με άτομα που είναι πιο μακριά από σένα. Όπως και να έχει, μην αγχώνεσαι… Με την τύχη που έχεις και λάθος να γίνει, πάλι σωστό θα σου βγει.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

 

 

Πηγή: astrology.gr