«Είμαι μια ταξιδιωτική ιδιοφυΐα, κλέψτε αυτή την ιδέα από εμένα», είπε στους ακολούθους της η TikToker Anna Paul. Έδωσε το απόλυτο τιπ στους ακολούθους της για να περάσουν καλά στο επόμενο ταξίδι τους.

 

 

Μία TikToker μοιράζεται με τους ακολούθους της το κόλπο για να οργανώσουν το τέλειο ταξίδι. Η αυτοαποκαλούμενη «ταξιδιωτική ιδιοφυΐα» μοιράστηκε τα κόλπα της για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψη σε ξένες πόλεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πληκτρολογήσετε μια πρόταση εφτά λέξεων στο Google.

«Είμαι μια ταξιδιωτική ιδιοφυΐα, κλέψτε αυτή την ιδέα από εμένα», είπε στους ακολούθους της η TikToker Anna Paul σε ένα κλιπ του TikTok που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό. «Όταν πηγαίνετε σε μια νέα πόλη, ψάξτε για “μοναδικά πράγματα για να κάνετε σε” και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το όνομα της πόλης και απλά κλείστε ένα σωρό πράγματα», συνέχισε η 24χρονη.

«Όταν πηγαίνεις σε μια πόλη, μπορεί να σκέφτεσαι: “Ω, θα δω τα αξιοθέατα – θα είναι καταπληκτικά”. Ποτέ δεν σκέφτεσαι ότι οι μικρές και απλές δραστηριότητες που κλείνεις, καταλήγουν να είναι η όλη κορύφωση του ταξιδιού σου», πρόσθεσε, σύμφωνα με το nypost.com.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

Για να εξηγήσει την πρακτική της, η Paul χρησιμοποίησε ως παράδειγμα ένα ταξίδι της στο Παρίσι με τον φίλο της Glenn. Η φράση στη μηχανή αναζήτησης ενίσχυσε το ταξίδι τους και βοήθησε να δημιουργήσουν μια ανάμνηση που θα έχουν για πάντα. Κυρίως, θυμάται το ότι έφτιαξαν μπαγκέτες και κρουασάν από το μηδέν στο υπόγειο ενός μικροσκοπικού φούρνου.

 

@anna..paullBest way to travel! ????

♬ original sound – Anna Paul

 

Η «ταξιδιωτική ιδιοφυΐα» είπε ότι χρησιμοποίησαν το κόλπο για να βρουν ένα αρτοποιείο που διδάσκει στους επισκέπτες πώς να φτιάχνουν τα δικά τους γλυκά – και έπεσαν ακόμη και πάνω σε ένα μάθημα παρασκευής αρωμάτων.

«Δεν αναπολείς τον Πύργο του Άιφελ, αλλά σκέφτεσαι: “Θυμάσαι όταν φτιάξαμε εκείνη την μπαγκέτα; Γιατί ήταν η καλύτερη μπαγκέτα που έχω φάει ποτέ στη ζωή μου;“», τόνισε. «Αυτό είναι που κάνει τα ταξίδια τόσο διασκεδαστικά».

Η Paul πρόσθεσε ότι οι μοναδικές δραστηριότητες μπορούν μερικές φορές να εμπνεύσουν άλλες εκδρομές, σημειώνοντας ότι η περιπέτεια του φούρνου τους οδήγησε σε ένα πικνίκ, κατά τη διάρκεια του οποίου περιπλανήθηκαν για δύο ώρες για να βρουν το τέλειο σημείο και έπεσαν πάνω σε πολλά μικροσκοπικά γαλλικά βιβλιοπωλεία και μικρά σοκολατάδικα, που δεν θα είχαν συναντήσει αλλιώς.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

«Αυτή είναι μια άλλη συμβουλή: Όταν πηγαίνετε σε μια νέα πόλη, περπατήστε παντού. Μην παίρνετε ταξί – περπατήστε», προέτρεψε. «Πιστέψτε με, θα είναι ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε την πόλη. Αναζητήστε μοναδικές δραστηριότητες για να κλείσετε», ενθάρρυνε. «Θα κάνει το ταξίδι σας χίλιες φορές πιο τρελό».

 

Πηγή: travelgo.gr