Ένα δώρο με νόημα έκανε ο Θάνος Καλλίρης στην Ναταλία Γερμανού.

 

Ο τραγουδιστής εισέβαλλε στο πλατό του «Καλύτερα δεν γίνεται» και απένειμε στη Ναταλία Γερμανού το δίπλωμα αποφοίτησης της από το ΙΕΚ Καλλίρης. Φυσικά, επρόκειτο για χιούμορ σχετικά με όσα είχε πει παρουσιάστρια για την περίοδο που είχαν σχέση και τα οποία έγιναν viral.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής μίλησε στις Roomies για την σχέση του με την Ναταλία Γερμανού και χαρακτήρισε «κατοχή» την σχέση του.

«Το είσαι Μπελάς εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά», είπε συγκεκριμένα ο Θάνος Καλλίρης.

Όπως είναι λογικό η Ναταλία Γερμανού δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο πρώην της, αφού είπε μία επική ατάκα στον αέρα του «Καλύτερα δεν γίνεται»:

«Ο Θάνος Καλλίρης που τόλμησε και ξεστόμισε ότι πέρασε πεντέμισι χρόνια κατοχής -δίκιο είχε βέβαια, γιατί τότε ήμουν αφόρητο πλάσμα ζήλειας και καταπίεσης. Μόλις αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης ήμουν πλέον ένα άλλο κορίτσι γιατί είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι. Φαντάζομαι πως ναι. Όταν ο άλλος φεύγει τρεις μήνες Θεσσαλονίκη και τραγουδάει στα κέντρα».

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

Πάντως η Ναταλία Γερμανού όταν είδε το «Πιστοποιητικό αποφοίτησης Καλλίρη» ξέσπασε σε γέλια και είπε «Άτακτο κορίτσι ήμουν, είπε ο φρόνιμος ζούμε μεγάλες στιγμές, καταπληκτικό».

 

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

Πηγή: iefimerida.gr