Θα έχουν τσακωμούς και προβλήματα.

 

 

Στην Παρθένο θα βρίσκεται από σήμερα μέχρι και τις 27 Αυγούστου ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της σεξουαλικότητας και της έντασης. Η όψη αυτή θα μας ωθήσει στο να διεκδικήσουμε όσα θεωρούμε πως μας ανήκουν, να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και να επικεντρωθούμε στους στόχους μας.

Ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που η οικογενειακή και επαγγελματική ζωή ορισμένων θα αναστατωθεί με καβγάδες και διενέξεις, ενώ είναι πολύ πιθανό να επέλθει και η ρήξη σε σχέσεις. Ο Άρης στην Παρθένο θα προξενήσει προβλήματα σε όλους, αλλά περισσότερο στα παρακάτω ζώδια.

 

Καρκίνος

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Άρη στην Παρθένο, που ξεκινά στις 10 Ιουλίου 2023, θα υπάρξουν εκνευρισμοί, εντάσεις και μεγάλη ανυπομονησία. Θα παρεξηγήστε εύκολα, ενώ θα στέκεστε περισσότερο σε λεπτομέρειες, πράγμα που θα δυσκολεύει τη ζωή σας. Αν και αυτή η περίοδος θα σας δώσει δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίσετε τυχόν προκλήσεις, είναι πολύ πιθανό διενέξεις με αγαπημένα πρόσωπα, τσακωμοί, ζημιές και μικροατυχήματα να κάνουν τη ζωή σας δυσκολότερη.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να ξέρεις για τους υδατάνθρακες από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Λέων

Θετικά ξεκινά αυτή η όψη για εσάς, αφού σας δίνει ενέργεια για να αντιστρέψετε την πορεία σας. Ωστόσο, να έχετε στον νου σας πως θα υπάρξουν πολλά έξοδα και αρκετή ένταση, αφού πλέον παραδέχεστε πως κάνατε λάθη και προθυμοποιείστε να βελτιώσετε τον εαυτό σας, πράγμα δύσκολο για εσάς. Αυτό που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι ο τρόπος που εκφράζεστε, ιδιαίτερα στα άτομα που αγαπάτε, διότι θα γίνετε λίγο πιο επιθετικοί και ξεροκέφαλοι και ίσως τα σκληρά σας λόγια πληγώσουν και απομακρύνουν κάποια άτομα από κοντά σας.

 

Παρθένος

Πίεση, ευθύνες, αλλά και περισσότερη ενέργεια φέρνει ο Άρης στο ζώδιό σας. Τα νεύρα σας θα χτυπούν κόκκινο, καθώς θα διεκδικείτε ό,τι επιθυμείτε με απότομο και επιθετικό τρόπο. Θα νιώθετε πως πνίγεστε, αφού έχετε αναλάβει πάρα πολλές ευθύνες, μα θα θέλετε να βγείτε και μπροστά για να δείξετε πως δουλεύετε και να πετύχετε τους στόχους σας. Είστε ανυπόμονοι και βιάζεστε, πράγμα το οποίο πρέπει να προσέξετε πολύ καθώς η παρορμητική συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει σε μπελάδες.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

 

Πηγή: marieclaire.gr