2 μέρες για το πιο λευκό party του καλοκαιριού στο Cabana Mare Beach Club!

 

 

Ένα μοναδικό σκηνικό στήνεται για το party του Σαββάτου στο Cabana Mare. Από το βράδυ της προηγούμενης στο χώρο θα στηθούν κάποια ξεχωριστά σκηνικά με έμφαση στο λευκό, ενώ μετά τις 17.00 ο χώρος θα διαμορφωθεί διαφορετικά, με τραπέζια και stand ώστε να πάρει μια πιο party μορφή!!! Όσοι επιθυμούν μπορούν να φορέσουν τα λευκά τους και να συνεχίσουν να παρτάρουν μέχρι αργά το βράδυ.

Η make up artist Argy Papadaki και το team της θα σας υποδέχονται στην είσοδο του party για να βάλουν την λευκή πινελιά τους στα πρόσωπα σας. Ένα tribal σκηνικό προϋποθέτει και το αντίστοιχο βάψιμο, γι’αυτό φροντίστε να μπείτε στο κλίμα.

 

 

Ο Alex Guesta ανυπομονεί να βρεθεί πίσω από τα decks του Cabana Mare για το πρώτο White Nation Party. Αυτό δήλωσε και στο promo video που ανέβασε στο λογαριασμό του στα social media. Εμείς σίγουρα ανυπομονούμε για να απολαύσουμε τις μουσικές, αλλά και τα live drum rolls του διεθνούς dj και παραγωγού.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

 

400 λευκά γυναικεία και ανδρικά White Nation t-shirts θα πωλούνται στην είσοδο του party, για όσους δεν κρατάνε λευκά ρούχα για να μπουν στο party. Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να τηρηθεί πιστά το λευκό dresscode. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν και τη συλλεκτική μπλούζα μπορούν να την προμηθευτούν από τη μπουτικ του Cabana Mare.

 

 

Όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση δεν θα χρειαστεί να προμηθευτούν εισιτήρια για το party. Αυτό γνωστοποίησαν οι διοργανωτές του event σε πρόσφατη δημοσίευση τους. Κάντε λοιπόν την κράτηση σας στο 6979115513 και απολαύστε το event χωρίς αναμονή στην είσοδο! Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00

 

 

Η Jose Cuervo θα κάνει αισθητή τη παρουσία της στο event με υλικά σηματοποιήσης, αλλά και δωράκια για όσους επιλέξουν να απολαύσουν την παγωμένη tequila τους το βράδυ του Σαββάτου. Δροσιστείτε με Paloma, Margarita, Adios Amigos & Mexicano cocktails και κερδίστε συλλεκτικά δώρα Cuervo!

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete