“Δεν αρκεί να μένουμε αμέτοχοι σχολιάζοντας τα κακώς κείμενα. Πιστεύω στη δράση και οι σημερινές συνθήκες ήταν ικανές να με εμπνεύσουν να ζητήσω την στήριξη των συμπολιτών μου για να προσφέρω και’γω από όπου μου ζητηθεί. Όλοι οφείλουμε να προσπαθούμε ενεργά.

 

 

Τι είναι αυτό που σε έκανε να θελήσεις να κατέβεις υποψήφιος στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης;

Είμαι πατέρας τριών παιδιών και βρίσκομαι σε μια ηλικία που θεωρώ ότι δεν μπορούμε να μένουμε αδρανείς και να τα αφήνουμε όλα στη τύχη. Έχω μάθει να αγωνίζομαι και έκρινα ότι ήρθε η ώρα να δώσω και ’γω κάτι παραπάνω για το μέλλον των παιδιών μας. Όλοι οφείλουμε να προσπαθούμε ενεργά. Δεν αρκεί να μένουμε αμέτοχοι σχολιάζοντας τα κακώς κείμενα. Πιστεύω στη δράση και οι σημερινές συνθήκες ήταν ικανές να με εμπνεύσουν να ζητήσω την στήριξη των συμπολιτών μου για να προσφέρω και’γω από όπου μου ζητηθεί.

Επέλεξες να πορευτείς με το συνδυασμό του κυρίου Κασσελάκη στο Δήμο Πλατανιά. Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε ώθησαν να πλαισιώσεις το συγκεκριμένο συνδυασμό;

Ο κύριος Κασσελάκης έχει σταθεί πολύ κοντά σε όλους τους δημότες, τόσο ως γιατρός, όσο και ως άνθρωπος. Δραστηριοποιείται στη περιοχή που διαμένω και γνωρίζει όσο λίγοι τα προβλήματα της περιοχής. Η υποψηφιότητα του, αλλά και τα στελέχη που τον πλαισιώνουν, με ενέπνευσαν να δηλώσω και’γω παρόν σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια για την ανάπτυξη της περιοχής του Πλατανιά, που πιστεύω ακράδαντα ότι έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης.

Διαβάστε επίσης  Alcatrash live - Closing Season party @ Bras de frères (28/4)

 

 

Παλιός αθλητής σε υψηλό επίπεδο και τώρα ενεργό μέλος του ΝΟΧ. Θεωρείς ότι η δραστηριοποίηση σου με τον αθλητισμό θα μπορούσε να είναι ωφέλιμη και για το Δήμο Πλατανιά;

Αναμφίβολα είναι ένας τομέας που γνωρίζω καλά, τόσο με την ενασχόληση μου ως αθλητής, όσο και με την παρούσα ενασχόληση μου με τα τμήματα του ΝΟΧ. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν σημαντικά κενά στις αθλητικές υποδομές στην πόλη μας, όσο και στον ευρύτερο Δήμο Πλατανιά. Η γνώση και η εμπειρία που έχω αποκομίσει, αλλά και η διάθεση μου να προσφέρω, πιστεύω ότι θα είναι σημαντικά εφόδια στην ενίσχυση και την εξέλιξη κάθε μορφής άθλησης στο Δήμο μας.

 

Ο Δήμος Πλατανιά είναι ένας Δήμος με σημαντικά έσοδα από το τουρισμό. Θα μπορούσε ο Δήμος να ωφεληθεί περεταίρω από το συγκεκριμένο κλάδο;

Η αίσθηση μου είναι ότι αρκούμαστε σε μια μικρή πλέον τουριστική περίοδο. Ο Δήμος μας οφείλει να εργαστεί για να επιμηκύνει την τουριστική σεζόν αντί να κλείνουν όλες οι μονάδες τον Οκτώβριο. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού, γιατί ο Δήμος Πλατανιά δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα, αλλά και πεζοπορίες, ορειβατικές δραστηριότητες, αθλητικός τουρισμός, συνεδριακός τουρισμός για τα οποία οφείλουμε να δηλώσουμε ενεργά παρόντες, προωθώντας με σύγχρονες πρακτικές marketing, τον τόπο μας.

Διαβάστε επίσης  "Ανάσταση στο Στενό" Street Party @ Just Veronesi + Block 38 Spirits & Bites (04/5)

 

Τι θα ήθελες να πεις σε όσους καλούνται να ψηφίσουν στο Δήμο Πλατανιά;

Αρχικά θα τους καλούσα να μην αγνοήσουν το δικαίωμα τους στην ψήφο, που είναι πολύτιμο, για την ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα τους. Σε ότι αφορά τη δική μου συμμετοχή θα ήθελα να τους καλέσω να μου δώσουν την ευκαιρία να εργαστώ σκληρά για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για το παρόν και το μέλλον του δήμου μας.