Κλείστε ένα ραντεβού και κάντε στον εαυτό σας το πιο σημαντικό δώρο που κάνατε ποτέ. Ανανεωθείτε και θα μας θυμηθείτε!

 

 

Αν δεν μιλάει το στόμα, μιλάει το σώμα λέει ένα ρητό. Το σώμα μπορεί να εμφανίζει σύνδρομα όπως το αυχενικό η και λιπώματα η κύστες στο δέρμα που μπορεί να προέρχονται και από συναισθήματα που δεν έχουν εκφραστεί. Όπως θυμός, οργή, ενοχές και άγχος.

Το σώμα σου λέει πολλά!

Όλος ο αόρατος κόσμος καθορίζει τον ορατό. Ο κόσμος μας έχει χάσει τη μπάλα γιατί δε φροντίζει τη ψυχή του και το σώμα του το ίδιο. Σήμερα η κούραση είναι ασθένεια και η ξεκούραση θεραπεία! Το μασάζ επεμβαίνει σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις για σώμα και πνεύμα ανεξαρτήτως ηλικίας.

 

 

Υπάρχει κόσμος που δεν έχει κάνει ποτέ μασάζ γιατί φοβάται να εκθέσει το σώμα του λόγω των ανασφάλειών του.
Στα Χανιά υπάρχει ένα καινοτόμο κέντρο ευεξίας το MassageBodySpirit όπου εκεί προσφέρεται το Κενταυριο μασάζ που αποτελείται από συνδυασμό στυλ ,τεχνικών και προϊόντων.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να ξέρεις για τους υδατάνθρακες από τον Μανώλη Λουπασάκη

Τα βασικά στυλ που χρησιμοποιούνται είναι το ταϊλανδέζικο και το σουηδικό μασάζ ( τεχνικές που συνδυάζουν Ανατολή και Δύση). Στην συνέχεια δουλεύονται οι επιμέρους ιστοί όπως ο συνδετικός ιστός, η λέμφος και οι περιτονιες. Άλλα εργαλεία που χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος: ζεστές πέτρες, βεντούζες, ταϊλανδέζικο στικάκι, παγοθεραπεια προσωπου με χαμομήλι ιδανικό για αντιγηρανση και ανόρθωση και Gua sha.

 

 

Στο MassageBodySpirit με το Κενταυριο μασάζ θα καταπραΰνθουν τα συμπτώματα στο σώμα που έχουν δημιουργηθεί από τα ίδια τα συναισθήματα σας.

Κλείστε ένα ραντεβού και κάντε στον εαυτό σας το πιο σημαντικό δώρο που κάνατε ποτέ. Ανανεωθείτε και θα μας θυμηθείτε!