Δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων που όταν έρχεται η ώρα να επισκεφθούν τον groomer, το άγχος τους κορυφώνεται.  Ευτυχώς όμως, στο Woof Barber, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να τους βοηθήσουν:

 

 

Το πιο βασικό είναι η εξοικείωση του σκύλου με τον groomer όσο πιο νωρίς γίνεται. Όσο ο σκύλος σας είναι κουτάβι θα πρέπει τακτικά να επισκέπτεστε τον επαγγελματία groomer που θα επιλέξετε. Έτσι θα του μάθετε τη διαδικασία του μπάνιου και του καλλωπισμού και θα του γίνει συνήθεια.

 

 

Επιπλέον και εξίσου σημαντικό είναι οι ιδιοκτήτες να πηγαίνουν το κατοικίδιο τους στον επαγγελματία groomer πριν “φθάσει ο κόμπος στο χτένι”, ώστε να μην είναι η διαδικασία δυσάρεστη για τον σκύλο.

Τέλος, καλό θα είναι οι ιδιοκτήτες να μην καθυστερούν στο ραντεβού τους στον groomer, ώστε να δώσουν χρόνο στον σκύλο να συνηθίσει τον χώρο.

Ένας σκύλος χρειάζεται χρόνο να συνηθίσει ένα νέο περιβάλλον και να μάθει τους θορύβους του. Λογικό είναι, να θέλουν τα κατοικίδια χρόνο να προσαρμοστούν στον ήχο της κουρευτικής μηχανής ή του σεσουάρ.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

 

 

Το _woof_barber είναι εδώ για να κάνει το grooming μια θετική και ανώδυνη διαδικασία για τα κατοικίδια σας.

 

 

 

 

Για οποιαδήποτε απορία είναι στην διάθεσή σας
insta: _WOOF_BARBER / τηλ. 6955052883