zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Αν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις σας με τον σύντροφο σας, η εβδομάδα αυτή δεν είναι η καταλληλότερη για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Επαγγελματικά: Το άγχος για το κυνήγι της επιτυχίας δεν πρόκειται να σας αφήσει αλώβητους και θα προσθέσει επιπλέον άγχος και τρέξιμο.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Φλερτάρετε και είστε πάντα ανοιχτοί στις σχέσεις σας με το άλλο φύλο. Οι ευκαιρίες δεν θα αργήσουν να έρθουν. Επαγγελματικά: Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν, δεν πρόκειται να παρουσιάζονται επ’ άπειρον.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Σύντομα θα πρέπει να επιλέξετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε εσείς και το ταίρι σας, διαφορετικά δεν θα έχετε καμία άλλη επιλογή. Επαγγελματικά: Η επιτυχία σας θα είναι να αποδείξετε τις ικανότητες και την άξια σας. Θα σας δώσει εφόδια για να διεκδικήσετε περισσότερα και καλύτερα.

 

Καρκίνος: Έρωτας:Χρειάζεται να πάρετε μέτρα για να υπερασπιστείτε τη σχέση σας, τον σύντροφο και την ισορροπία στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Ο τρόπος με τον οποίο συνεργάζεστε έχει ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους. Ίσως, θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί από δω και πέρα.

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!

 

Λέων: Έρωτας: Μια σύνθετη και όχι ευχάριστη περίοδος ξεκινά αυτή την εβδομάδα. Παρόλα αυτά τα φλερτ θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Επαγγελματικά: Ψάχνετε να βρείτε την αιτία που τα σχέδιά σας δεν ακολούθησαν την πορεία που θα θέλατε. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε το οργανωτικό σας πλαίσιο.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Θα πρέπει να είστε πολύ εκλεκτικοί στις ερωτικές σας σχέσεις αυτό το διάστημα, μη σπαταλιέστε σε άσκοπες και ψυχοφθόρες σχέσεις. Επαγγελματικά: Δεν θα είναι ευνοϊκή αυτή η περίοδος. Το πορτοφόλι σας δεν θα προλάβει να γεμίσει, καθώς είναι πολλές οι υποχρεώσεις σας προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

 

Ζυγός: Έρωτας: Η σχέση που αποφασίσατε να παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας δεν θα έχει την εξέλιξη που επιθυμείτε. Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλύτερο δρόμο. Μόνο που θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά, για να απολαύσετε τους καρπούς αυτών των προσπαθειών.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Πλέον, μπορείτε να εκφράσετε τις ανάγκες σας και να τις δείξετε σε κάποιους ανθρώπους που σας νοιάζονται και σας καταλαβαίνουν. Επαγγελματικά: Δεν είναι η ιδανικότερη περίοδος για να ρυθμίζετε οικονομικές εκκρεμότητες, γιατί μπορεί να τα μπερδέψετε ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 791: Against all odds

 

Τοξότης: Έρωτας: Η ευτυχία είναι ένα πολύ δύσκολο ταξίδι και όλα τα εμπόδια θα εμφανισθούν μαζεμένα αυτή την εβδομάδα. Όμως, μη χάνετε το κουράγιο σας. Επαγγελματικά: Η ανταπόδοση στους ανθρώπους που έχουν κοινούς με εσάς στόχους είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι το μέλλον της σχέσης σας, τότε καλά θα κάνετε να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας. Επαγγελματικά: Αποφύγετε να αναλάβετε νέες ευθύνες και νέα επαγγελματικά ρίσκα.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να λειτουργήσει σωστά η σχέση σας. Καλό είναι να μην πιέζετε άλλο τα πράγματα. Επαγγελματικά: Αποφασίζετε να αναζητήσετε την τύχη σας από την αρχή σε νέους τόπους και κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Με τη γοητεία σας και τη λάμψη σας, είστε έτοιμοι να κατακτήσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε. Επαγγελματικά: Υπάρχουν κάποιοι που είναι έτοιμοι να δεχθούν τις απόψεις και τις προτάσεις σας. Όμως, δεν θα μπορέσετε να βασιστείτε επάνω τους.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/