Μίνα Κεφαλά (Zumba Instructor)
Είμαι Zumba Instructor, Personal & Functional Trainer καθώς και Pilates Instructor στον ΑΣΜΤ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΠΟΛΥΔΑΜΑ, είμαι η Μίνα Κεφαλά. Από όλα τα μαθήματα που κάνω όμως το Zumba Fitness είναι το πιο διασκεδαστικο, καθώς οι γυμναστικες ασκήσεις είναι κρυμμένες μέσα στις χορογραφίες κι έτσι χορεύουμε σε αγαπημένους ρυθμούς pop, Latin, αλλά και ελληνικούς, ενώ παράλληλα γυμναζόμαστε!! Άρα ένα τέτοιο “party γυμναστικής” δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα ακόμα πιο μεγάλο πολύχρωμο και ξεσηκωτικό party όπως το Holi Fest!! Και φέτος λοιπόν στο Ρέθυμνο πάμε #oloiholi!! CU THERE!

 

Πελαγία Μαρινάκη (Zumba Instructor)
Είμαι η Πελαγία Μαρινάκη, Γυμνάστρια & zumba®Instructor στο γυμναστήριο Ocean Fitness Center! Χορεύουμε σε ξέφρενους & ξεσηκωτικούς ρυθμούς, ιδρώνουμε & διασκεδάζουμε!! Στο τέλος όλοι φεύγουμε ανανεωμένοι μ ένα τεράστιο χαμόγελο στα πρόσωπά μας, μετά από ένα τόσο συναρπαστικό μάθημα χορού – γυμναστικής! Αυτό είναι το zumba®fitness για μένα!!

Σε περιμένω στο holifest για να ζήσουμε μαζί αυτή τη μοναδική εμπειρία μουσικής, χορού, χρωμάτων, θετικής ενέργειας!! Be there!!!

Διαβάστε επίσης  To Katharo: 14 χρόνια δίπλα σας!

 

Ευαγγελία Τέκου (Zumba Instructor)
Είμαι η Ευαγγελια Τεκου αδειοδοτημένη Zumba®Instructor και παραδιδω μαθήματα στην αίθουσα του Αθλητικού Συλλόγου Καστελλίου Πεδιάδος. Κάνοντας Zumba®, το οποίο λατρευω ,το προγραμμα αυτο συνδυάζει χορό με γυμναστική.

Γυμναζουμε το σώμα μας , το πνεύμα μας , κάνει καλό στην ψυχολογία κ ανεβάζει στα ύψη την διάθεση μας. Σας περιμένω λοιπόν στο πάρτυ του HoliFest για να ξεσηκωθουμε στους ξεφρενους ρυθμούς!!!!!!