zodia chillinΚριός: Έρωτας: Καλύτερα να αποφεύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά σε ανθρώπους αμφιλεγόμενης ηθικής υπόστασης, γιατί ενώ πάτε για μαλλί θα βγείτε κουρεμένοι. Επαγγελματικά: Αν δεν απαιτήσετε δεν πρόκειται να πάρετε από πουθενά. Σχεδιάστε προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις σας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Η επίδραση της εβδομάδας σάς οδηγεί σε πράξεις που δεν προάγουν την ηρεμία της σχέσης σας και σας οδηγούν σε ρήξη. Επαγγελματικά: Εσείς και μόνο εσείς μπορείτε να προωθήσετε την καριέρα σας και να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Μην παρασυρθείτε από κάποιες έντονες στιγμές, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Επαγγελματικά: Εδώ, τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα για σας, αφού θα μπορέσετε να διακριθείτε για την εργατικότητά σας και να προωθήσετε την καριέρα σας.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή της ζωής σας για να συζητήσετε με τον σύντροφο σας την έννοια της αφοσίωσης. Επαγγελματικά: Όλα έχουν ένα αντίτιμο. Για σας έχει φθάσει η ώρα μηδέν, καθώς θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

Λέων: Έρωτας: Ελάτε πιο κοντά στον σύντροφό σας και αναζητήστε διόδους προσέγγισης και αλληλοκατανόησης, κάτι που με τις παρούσες συνθήκες καθίσταται ακόμα πιο αναγκαίο. Επαγγελματικά: Μην αποφασίσετε παράτολμα βήματα στην σταδιοδρομία σας, γιατί πολύ πιθανόν να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

 

Παρθένος: Έρωτας:Η περίοδος σάς δίνει την δυνατότητα να πάρετε εσείς το πάνω χέρι στην σχέση σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνετε καταπιεστικοί. Επαγγελματικά: Κάποιοι που εποφθαλμιούν την επαγγελματική σας άνοδο, προσπαθούν να μειώσουν τις επιτυχίες σας, με συκοφαντίες εναντίον σας.

 

Ζυγός: Έρωτας:Δεν έχετε την πολυτέλεια να κάνετε πίσω. Βρείτε κοινά σημεία επαφής και πάρτε τις σωστές αποφάσεις. Επαγγελματικά: Επιβεβαιώστε τη θέση σας, διασφαλίστε τα συμφέροντά σας και διευκρινίστε τους όρους που θεωρείτε προς το συμφέρον σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Διατηρείστε πάση θυσία το άριστο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σας αυτό το διάστημα και μην αφήσετε κάποιους καλοθελητές να διαστρεβλώσουν αυτά που λέτε. Επαγγελματικά: Η επιρροή της περιόδου είναι καθαρά θετική για την καριέρα σας, ως εκ τούτου, μόνο καλές θα μπορούσαν να είναι οι προβλέψεις για τα επαγγελματικά σας.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Τοξότης: Έρωτας: Οι δυσκολίες που συμβαίνουν είναι για να δοκιμάζονται τα αισθήματά σας και να αποδείξετε έμπρακτα πόσο πολύ νοιάζεστε για τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Ο διάλογος θα σας φέρει πολύ περισσότερα από τη στείρα αντιπαράθεση μέσα στον χώρο της δουλειάς σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Η ανάγκη για ασφάλεια σάς οδηγεί στο να αντιδράτε με κτητικό τρόπο, με αποτέλεσμα να ανατραπούν οι λεπτές ισορροπίες στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Σας χρειάζεται πιο αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων, με σκοπό τη βελτίωση των στόχων και των ενεργειών σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Παρά τις αντιξοότητες που φέρνει η περίοδος, εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε το χιούμορ σας και να πλησιάσετε τον σύντροφο σας με τα όπλα που διαθέτετε. Επαγγελματικά: Είναι πολύ δύσκολο να ξεκαθαρίσετε τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Καλό θα ήταν να μην απορρίψετε καμία από τις προσφορές που σας έχουν γίνει. Επαγγελματικά: Η περίοδος που διανύουμε απαιτεί από εσάς πολλή και σκληρή δουλειά, ακόμα και θυσίες.

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/