zodia chillinΚριός: Έρωτας: Οι συνθήκες που επικρατούν μέσα στο σπίτι σας, σας δημιουργούν άγχος και σας καταθλίβουν. Επαγγελματικά: Όταν τα θέματα μιλάνε για συνύπαρξη και συνεργασία, τα πράγματα μπερδεύονται γιατί θέλετε έτσι και αλλιώς τον πρώτο ρόλο.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Κάποια στιγμή υποχρεώνεστε από διάφορες συνθήκες, ίσως και από κάποια λόγια αγαπημένων σας, να αντιμετωπίσετε πολλά πράγματα, που για χρόνια δεν θέλατε να δείτε. Επαγγελματικά: Αυτή την εβδομάδα η ένταση κορυφώνεται, δίνοντας όμως λύσεις σε θέματα που δεν θέλατε να αγγίξετε.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Τα πράγματα σύντομα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Αν είστε δεσμευμένοι, μην προσπαθείτε να στηρίξετε τα όνειρα του συντρόφου σας όταν δεν είναι ρεαλιστικά. Επαγγελματικά: Οι γνώσεις και η πείρα που διαθέτετε, είναι ικανές να σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Αλλά προσοχή, γιατί πάντα παραμονεύει ο κίνδυνος της υπεροψίας.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Στις σταθερές σχέσεις, η σύγκρουση λογικής με συναίσθημα είναι έντονη. Μόνο με ψυχραιμία θα προσεγγίσετε καταστάσεις. Επαγγελματικά: Δυσάρεστες εκπλήξεις φαίνεται να σας επιφυλάσσουν αυτό τον καιρό τα επαγγελματικά σας κι εσείς ήδη αισθάνεστε την καρέκλα σας να τρίζει.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

Λέων: Έρωτας: Ερωτικά, το πρόγραμμα είναι πιο πλούσιο από ότι φαντάζεστε και έχετε ανάγκη ένα φλερτ να σας ανανεώσει την διάθεση. Επαγγελματικά: Μπορεί να μην ρέει το χρήμα άφθονα, αλλά τουλάχιστον ρέει. Μάλλον θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να ανεχθείτε τα υπάρχοντα δεδομένα, για την ώρα.

 

Παρθένος: Έρωτας:Αρχίζετε να συνειδητοποιείτε, ότι η μεθοδολογία σας ήταν αυτή που δημιούργησε τέτοιες καταστάσεις, που έφεραν καταστροφές και εντάσεις. Επαγγελματικά: Ο τρόπος σας σίγουρα θα σας βάλει σε μπελάδες. Έχετε απαιτήσεις χωρίς να λαμβάνετε υπόψη αν οι υπόλοιποι είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν.

 

Ζυγός: Έρωτας:Αν είστε δεσμευμένοι θα υπάρξουν αμέτρητες στιγμές με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην φερθείτε επιπόλαια και χαλάσετε αυτή την ατμόσφαιρα. Επαγγελματικά: Κάποια μικρά προβλήματα που διαιωνίζονται μέσα στη δουλειά σας, σας έχουν κάνει να ανησυχείτε άνευ λόγου και αιτίας. Ηρεμήστε.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Η μονόπλευρη στάση σας, σας απομακρύνει και σας απομονώνει από τους άλλους, πράγμα που σας κάνει να νιώθετε ενοχές και μερικές φορές φόβο για το μέλλον. Επαγγελματικά: Αν καταφέρετε να αλλάξετε τρόπο σκέψης και δράσης, τότε να είστε σίγουροι για την επιτυχία σας.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Τοξότης: Έρωτας: Θα πρέπει να καταλάβετε, ότι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να σας ανέχεται κι αν ο σύντροφός σας το έκανε μέχρι τώρα, ήταν γιατί σας αγαπούσε περισσότερο απ’ ό,τι νομίζατε. Επαγγελματικά: Έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχετε τους στόχους σας διατηρώντας την ηρεμία σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Κάποια λόγια, όχι και τόσο ευχάριστα, έχουν φτάσει στα αυτιά σας. Όμως, εσείς δεν έχετε δώσει σημασία, μια και είστε απόλυτα σίγουροι, για τα αισθήματα του συντρόφου σας απέναντί σας. Επαγγελματικά: Μην προσπαθείτε με νύχια και δόντια να δώσετε την εικόνα του επιτυχημένου επαγγελματία.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Οι νέες γνωριμίες είναι ενδιαφέρουσες μόνο αισθησιακά και όσα και να υπόσχονται έχουν γρήγορη ημερομηνία λήξης. Επαγγελματικά: Οι αλλαγές στον τρόπο χειρισμού των υποθέσεών σας, διαδέχονται η μια την άλλη. Ψάχνετε γεμάτοι πείσμα, να αποδείξετε πόσο ικανοί είστε.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Τον τελευταίο καιρό, έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Όμως, έτσι δεν καταφέρνετε απολύτως τίποτα, παρά μόνο να οξύνετε τις εντάσεις. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα σας διευκολύνει επαγγελματικά. Κάποια απρόοπτα έξοδα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

 

Πηγή: http://like.philenews.com/