Το Art Zone είναι και επίσημα στη ζωή της πόλης μας, δίνοντας μας χορό, κίνηση, φωνή και χαμόγελα. Η νέα σχολή χορού και τραγουδιού που δημιούργησαν η Κωνσταντίνα, η Όλγα, η Κυριακή και η Annika εγκαινιάστηκε το Σάββατο 28/9, παρουσία φίλων, συγγενών και μαθητών που βρέθηκαν στην Θερίσου 7, για να ευχηθούν στα κορίτσια και να παρακολουθήσουν μια μικρή γεύση από όσα πρόκειται να διδάσκουν καθημερινά στη σχολή τους.

]Λίγο μετά τις 19.00 και μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, οι οικοδέσποινες υποδέχτηκαν τον κόσμο με κέρασμα από το Σπιτικό και μουσικές από τον Andreasondecks. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη με πολύ κόσμο να δίνει το παρόν.

Η συνέχεια δόθηκε στον εσωτερικό χώρο όπου και τα κορίτσια παρουσίασαν εξαιρετικές χορογραφίες. Bollywood, Oriental, Tribal Fusion, Bhangra, A.T.S, Indian Fusion, παραδοσιακούς χορούς και φωνητική ήταν μερικά από όσα γεύτηκαν οι προσκεκλημένοι. Το κοινό ενθουσιάστηκε από όσα παρακολούθησε μεταφέροντας όλη του τη θετική ενέργεια με ένα τεράστιο χειροκρότημα στο τέλος. Η συνέχεια δόθηκε και πάλι στον εξωτερικό χώρο με πολύ socializing και μουσικές.

Διαβάστε επίσης  To Katharo: 14 χρόνια δίπλα σας!

Τα κορίτσια πραγματοποίησαν μια ιδανική αρχή και όλα δείχνουν πως το μέλλον τους ανήκει. Αν θέλεις και συ να είσαι στο “zone” τους δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τη σχολή και να μάθεις το πρόγραμμα της σχολής. Το “Art Zone” είναι εδώ!

More photos: https://www.facebook.com/pg/Chillin-Free-Press-323517864388089/photos/?tab=album&album_id=3116156318457549