ΠΑΕΙ ΚΥΠΡΟ

Μετά τη τεράστια επιτυχία του Street Food Festival Ηράκλειο, οι διοργανωτές του μεγαλύτερου φεστιβάλ φαγητού του νησιού βάζουν πλώρη για τη μεγαλόνησο. Όπως όλα δείχνουν το 2020 οι διοργανωτές Chillin Events & All in Chania σε συνεργασία με την Axes Business Partners της Κύπρου θα μεταφέρουν το πιο γευστικό φεστιβάλ στη Λεμεσό στις αρχές Μαϊου. Η συνεργασία ανακοινώθηκε τη προηγούμενη εβδομάδα, αν και η απόφαση έχει ληφθεί εδώ και αρκετό καιρό. Σύντομα θα ανακοινωθούν και όλες οι ημερομηνίες που αφορούν τα Street Food Festival του 2020, οπότε μείνετε συντονισμένοι…ίσως να υπάρξει και μία ακόμα έκπληξη που συζητείται αυτές τις μέρες.

NEW STORE
Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στην οδό Σκαλίδη, απέναντι από το Zara, όπου γίνονται πυρετώδεις εργασίες τις τελευταίες μέρες. Όπως φημολογείται πρόκειται να ανοίξει γνωστή αλυσίδα ρούχων που σαρώνει στο εξωτερικό και ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στη πόλη μας, πριν επεκταθεί σε όλο το νησί. Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες και θα είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε πιο λεπτομερώς όσα πρόκειται να δούμε στο νέο shopping spot της πόλης μας…ως τότε υπομονή…

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

ΜΕ RABONA ΔΕ ΧΑΝΕΙΣ!

Έτοιμοι να υποδεχτούν το Φθινόπωρο είναι στο ΟΠΑΠ Rabona, με προσθήκες στο μενού τους, αλλά και όλα τα ιδανικά συνοδευτικά για να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ομάδα στις οθόνες του.

Πιες τη μπύρα σου, απόλαυσε πίτσες και snacks και στοιχημάτισε ελεύθερα.

Όλα είναι στα πόδια σου…οπότε «παίξε μπάλα» στην Λεωφόρο Καζαντζάκη 6.

Γιατί στο Rabona δε χάνεις!!!