Η Σμαράγδα Καρύδη σε ρολο γκεστ-σταρ στην επιτυχημένη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».

 

Η Σμαράγδα Καρύδη ετοιμάζεται να εισβάλει στην επιτυχημένη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», που συνεχίζει στον ALPHA για όγδοη συνεχή χρονιά.

Ο ρόλος της ως γκεστ-σταρ θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Βούλας (Ελένη Κοκκίδου) και του Μηνά (Αντώνης Αντωνίου), του πιο ηλικιωμένου ζευγαριού της σειράς.

Σε συνέντευξή της στο 7 ΜΕΡΕΣ TV η Σμαράγδα Καρύδη δήλωσε για το χαρακτήρα που υποδυθεί: «Υποδύομαι μία κρητικιά εκδότρια που συναντά το ζευγάρι. Έρχεται σε επαφή με το Μηνά και τη Βούλα αφού ουσιαστικά πρόκειται να εκδώσει το βιβλίο της τελευταίας. Πρόκειται για μία περσόνα έντονη, υπέρμετρα προκλητική, υπερβολική που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη και θα αναστατώσει ολοκληρωτικά τη ζωή του ζευγαριού. Συνηθίζει να πηγαίνει στο σπίτι τους, σχεδόν με θράσος αφού οι επισκέψεις της διαρκούν υπερβολικά πολύ».

Όσο για το πώς αισθάνεται όμως που θα συμμετάσχει σε ένα τόσο αγαπητό σίριαλ, η ηθοποιός απάντησε: «Καταρχάς χαίρομαι πολύ που θα παίξω μαζί με τόσο καλούς ηθοποιούς. Αυτό για μένα αποτελεί βασική προτεραιότητα. Η Μουρμούρα έχει εξαιρετικούς ηθοποιούς και ένα μοναδικά καλογραμμένο σενάριο. Επίσης στο συνεργείο υπάρχουν πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα “Στο παρά πέντε” και χάρηκα από καρδιάς, που τους είδα ξανά».

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να ξέρεις για τους υδατάνθρακες από τον Μανώλη Λουπασάκη
Πηγή: reader.gr