Το νέο κομμάτι του Livin R σε συνεργασία με το Stavro Labropoulo κυκλοφόρησε στις 23 Δεκεμβρίου και έχει εισπράξει πολύ θετικές κριτικές από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας του. Ένα υπέροχο disco house, radio friendy κομμάτι που παίζει δυνατά στα ραδιόφωνα σε στοίχους του Σταύρου και μουσική του Livin R, έχοντας αγγίξει τις 16000 προβολές. Το project είναι Χανιώτικη υπόθεση. Ο Γιώργος Πανταζής ανέλαβε την σκηνοθεσία και την επιμέλεια του videoclip, ενώ συμμετέχει και η Σίσσυ Δαμουλάκη. Εμείς να ευχηθούμε ακόμα περισσότερες προβολές στο Cross the Line των Livin R & Zeff feat.Labro και κάθε επιτυχία!

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Δαμιανάκη κυκλοφόρησε στις 21 Ιανουαρίου και κινείται στους έντεχνους ήχους που μας έχει συνηθίσει ο Χρήστος όλα αυτά τα χρόνια. Σε στοίχους και μουσική του ίδιου, το κομμάτι είναι εμπνευσμένο από μία παρέα στο Λουτρό που δεν ξαναβρέθηκαν ποτέ ξανά μαζί. “Του χειμώνα οι σκέψεις” είναι πλέον στο youtube! Εμείς να ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδο!

Διαβάστε επίσης  Cabana Mare Beach Club & Cabana Mare Disco are coming! (04/5)

 

Υποκρισία είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Μάνου Τρυπιά! Ο χαρισματικός καλλιτέχνης που υπογράφει στοίχους και μουσική ερμηνεύει το κομμάτι στο studio του Στέλιου Γαζιώτη με τη συνοδεία της κιθάρας του Σπύρου Κουτσορινάκη και το μπάσο του Στέλιου Νιολάκη.

Η “Υποκρισία” είναι ένα τραγούδι που εστιάζει σεκοινωνικά και συγκεκριμένα θέματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Θα το βρείτε στο youtube, στο κανάλι του Μάνου Τρυπιά.