Εντυπωσιακό είναι το βίντεο που προβάλει πλάνα από το νησί μας. Όπως θα δείτε αυτά δεν αφορούν τις ομορφιές του καλοκαιριού, αλλά και μέρη που μπορεί ο επισκέπτης όλο το χρόνο. Με αφήγηση στα Αγγλικά και υπότιτλους και περιγραφή στα Ελληνικά, το βίντεο απευθύνεται στον εγχώριο αλλά και ξένο επισκέπτη. Διαβάστε την περιγραφή που συνοδεύει το βίντεο.

Κάθε τόπος, κάθε προορισμός γεμίζει το βιβλίο των αναμνήσεων μας με στιγμές ξεχωριστές. Ένας τέτοιος μοναδικός τόπος είναι και η Κρήτη. Το νησί που μπορεί να σου προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες, η γη που ξυπνά τις αισθήσεις, όπως αποτυπώνεται στο νέο βίντεο της Περιφέρειας Κρήτης.

Για την παιδική ματιά η Κρήτη είναι ταυτισμένη με το παιχνίδι στα χιλιόμετρα των μοναδικών παραλιών. Για τον έφηβο το ταξίδι με φίλους. Για την οικογένεια η φιλοξενία, η επαφή με τον πολιτισμό και την ιστορία του νησιού.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, πιστεύοντας στη δύναμη της συνεργασίας, συμμετέχουμε και επεκτείνουμε την πρωτοβουλία “greecefromhome” για τη στήριξη τουρισμού δημιουργώντας τον ιστότοπο “cretefromhome”. Γιατί το αύριο πρέπει να μας βρει δυνατούς και προετοιμασμένους.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

Στα εκατομμύρια των επισκεπτών της Κρήτης, αλλά και σε αυτούς που σχεδιάζουν ένα ταξίδι στον τόπο μας, λέμε ότι η Κρήτη είναι ο τόπος που πρέπει να επισκεφθείς, το νησί που σε καλεί να επιστρέψεις!
Directed and edited by Alexandros Chatzipanagiotis, Mitos Productions