Σε μία ακόμα σημαντική κίνηση προχώρησε το τελευταίο διάστημα και πιο συγκεκριμένα μέσα στις ημέρες του Πάσχα η ομάδα της Περγάμου, αυτή τη φορά για την αντιμετώπιση του κορονοϊού που συνεχίζει να βρίσκεται στην καθημερινότητα.
Όπως γίνεται γνωστό, ο σύλλογος των Βρυσσών Κυδωνίας χάρισε γάντια μιας χρήσης στην Αστυνομία, τα οποία θα διανεμηθούν για τις ανάγκες της Ενώσεως και στον αγώνα που δίνει καθημερινά κατά του ιού.
Από την πλευρά της Αστυνομίας, ακολούθησε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την Πέργαμο γι΄αυτή την πρωτοβουλία.
H ανακοίνωση της Περγάμου:
Η ομάδα μας Α. Ο. Β. Κ ΠΕΡΓΑΜΟΣ συνεχίζει να στηρίζει, ανθρώπους της “πρώτης γραμμής”, όλης αυτής της κατάστασης που βιώνουμε.
Παραδόθηκαν στον Γεν. Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, Σεληνιωτάκη Στυλιανό, γάντια μιας χρήσης, για τις ανάγκες της Ενώσεως, όπου θα διανεμηθούν σε όλους εκείνους που καθημερινά βρίσκονται εκτεθειμένοι, στους δρόμους στη “μάχη” κατά του ιού. Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη, υπομονή και το συντομότερο να επιστρέψουμε στην “κανονικότητα” μας.
Οι ευχαριστίες από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων:
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο και το λοιπό διοικητικό συμβούλιο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Βρυσών Κυδωνίας “Πέργαμος” για την ευγενική του χορηγία χιλίων (1000) προστατευτικών γαντιών για τις ανάγκες των συναδέλφων μας. Είναι γνωστό ότι οι δράσεις της συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και του ίδιου του προέδρου, Ακουμιανάκη Δημήτρη, ξεπερνούν τα στενά όρια του ποδοσφαίρου. Εκ μέρους των συναδέλφων μας σας ευχαριστούμε.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Πηγή: http://athlitiko.gr