“Ο πρίγκιπας και ο φτωχός” Νέα δωρεάν διαδικτυακή προβολή για 24 ώρες: από Παρασκευή 1 Μαΐου, 12:00, έως Σάββατο 2 Μαΐου, 12:00

Η “ψηφιακή» σκηνή του Εθνικού Θεάτρου καλωσορίζει όλη την οικογένεια για να την παρασύρει σε μία συναρπαστική περιπέτεια του Μαρκ Τουαίην στη θεατρική διασκευή της καταξιωμένης Αγγλίδας συγγραφέα, Τζέμα Κένεντι και σε σκηνοθεσία Σοφίας Βγενοπούλου.

Ένας δεκαπενταμελής θίασος χαρίζει χρώμα και πνοή σε μια παλιά γκραβούρα… Εκείνη ζωντανεύει για να μας διηγηθεί ένα παραμύθι παλιό και αγαπημένο. Με μουσική που συναρπάζει, υπέροχους χαρακτήρες και γοργές εναλλαγές δράσης, το ομώνυμο μυθιστόρημα του μεγάλου λογοτέχνη μας συστήνεται ξανά. Ένα κλασικό έργο στην πιο γλαφυρή, τολμηρή, επίκαιρη αλλά και ξεκαρδιστική εκδοχή του.

Ένα έργο που μιλά για τη δικαιοσύνη, την κατάχρηση της εξουσίας, την κοινωνική ανισότητα, αλλά και τη φιλία, την αλληλεγγύη, την ελπίδα και το δικαίωμα όλων μας, και ιδιαίτερα των παιδιών, στο όνειρο.

Νέα (2η) προβολή: «Ο πρίγκιπας και ο φτωχός» της Τζέμα Κένεντι – βασισμένο στο έργο του Μαρκ Τουαίην – μια σύγχρονη ανάγνωση της γνωστής σε όλους μας ιστορίας σε σκηνοθεσία Σοφίας Βγενοπούλου (Παρασκευή 1, από τις 12:00 το μεσημέρι, έως την ίδια ώρα του Σαββάτου, 2 Μαΐου.)

Η παράσταση θα προβληθεί στο www.n-t.gr και στο www.culture.gr @minculturegr Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

Πηγή: www.n-t.gr