The Dirt (2019)
Biography, Comedy, Drama
The Dirt: Οι Mötley Crüe εξομολογούνται

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σημερινή μου επιλογή , είναι πιο κοντά στο αντικείμενο μου, την μουσική γιατί πρόκειται για τη βιογραφία του rock συγκροτήματος Mötley Crüe, που μεσουράνησε την δεκαετία του 80. Πρόκειται για 4 τύπους οι οποίοι είναι θεότρελοι, και κατά τη διάρκεια των περιοδειών τους στην Αμερική, συμβαίνουν εξωπραγματικά πράγματα, με ξέφρενα πάρτι, καταχρήσεις και αρκετά μπλεξίματα. Ποιος άραγε θα μπορούσε να σκηνοθετήσει μια τόσο τρελή ταινία? Μα φυσικά ο θεότρελος σκηνοθέτης από όλες τις ταινίες JACKASS, Jeff Tremaine.

Η μπάντα ξεκινά την πορεία της από το Λος Άντζελες όταν ο μπασίστας Nikki Sixx,συναντά σε ένα καφέ τον drummer Tommy Lee (σας θυμίζει κάτι το όνομα?), και μαζί αποφασίζουν να σχηματίσουν τη νέα μπάντα. Βρίσκουν σε αγγελία τον κιθαρίστα Mick Mars και το μόνο που τους μένει είναι να βρουν τον τραγουδιστή που θα πληρεί τις προδιαγραφές τους.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

Τελικά συναντούν σε ένα πάρτι τον τρελό αλλά και μεγάλο γόη Vince Neil, και αυτό ήταν, οι Mötley Crüe είναι έτοιμοι στο δρόμο προς τη δόξα.
Μια από τις πιο τρελές καταστάσεις, συμβαίνει όταν το συγκρότημα συναντά σε ένα ξενοδοχείο τον Ozzy Osborne .

Μεγάλη στιγμή:  ο γάμος του Tommy Lee με την διάσημη ηθοποιό της Δυναστείας , Heather Locklear.

Η ταινία αυτή λοιπόν πρόκειται για ένα τρελό rollercoaster, από κομωδία, παρτυ, καταχρήσεις … και φυσικά μουσική. Ανεβείτε και απολαύστε την βόλτα.

Γράφει ο Στάθης Ιωάννου 

Για την Chillin