Οπως είχαμε αναφέρει σε παλιότερη δημοσίευση μας, δεν θα αργούσε η ώρα που θα στήνονταν τα πρώτα “παράνομα” party. Τελικά αυτή η ώρα ήρθε πολύ νωρίτερα από ότι είχαμε όλοι προβλέψει, μιας και οι νεαροί της Αγίας Παρασκευής ήταν οι πρώτοι που ξεκίνησαν το “χορό”.

Οι νεαροί που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Αγίου Ιωάννη πέταξαν πέτρες και μπουκάλια στους αστυνομικούς, οι οποίοι αντέδρασαν με χημικά – Τι καταγγέλλει ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής – Καθηγητής Γώγος: Ανησύχησα με όσα είδα
Επεισόδια με πέτρες, μπουκάλια και αντικείμενα εναντίον αστυνομικών έλαβαν χώρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή, όταν ομάδα περίπου 300 νεαρών συγκεντρώθηκε στο σημείο, προκειμένου να κάνει πάρτι με μπύρες και μουσική.

Η συγκέντρωση έγινε αμέσως αντιληπτή από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες ζήτησαν να διαλυθεί το πλήθος, καθώς παραβίαζε τους κανόνες περί συγχρωτισμού, στην προσπάθεια να επιστρέψει η κοινωνία σε μία κανονικότητα, διατηρώντας παράλληλα τη διασπορά του νέου κορωνοϊού σε χαμηλά επίπεδα.

Διαβάστε επίσης  Septemberfest 2023 @ Πλατεία Κατεχάκη (30/9)

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής:

πηγή: http://protothema.gr