Με παρουσιάστρια τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη

 

Το «Μega Star», η πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, με το μοναδικό ρεκόρ των 22 συνεχόμενων σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα, έρχεται στο MEGA με παρουσιάστρια τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Προσαρμοσμένη στα ακούσματα, τα trends και τις τάσεις της εποχής, η αγαπημένη εκπομπή θα μας κρατάει συντροφιά από το ερχόμενο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:40 στο MEGA.

 

 

Τα 10 πιο δημοφιλή ελληνικά τραγούδια της εβδομάδας παρουσιάζονται κάθε Σάββατο, σε μία εκπομπή γεμάτη μουσική, εκλεκτούς καλεσμένους και μοναδικά αφιερώματα. Η συνταγή του «Μega Star» εμπλουτίζεται και συνεχίζει και κάθε Κυριακή, όπου παρουσιάζει όλες τις ξένες επιτυχίες από το νούμερο 10 μέχρι και την κορυφαία θέση στις προτιμήσεις του κοινού καθώς και unplugged εμφανίσεις – έκπληξη που θα πραγματοποιούνται και τις δύο ημέρες και αναμένεται να συζητηθούν.

 

 

Το «Μega Star» είναι γεμάτο μουσικές ενότητες που θα ενθουσιάσουν.

 

  • Τι ακούγαμε στην Ελλάδα σαν σήμερα πριν 50 χρόνια;
  • Ποια είναι η viral κυκλοφορία της εβδομάδας;
  • Ποια είναι εκείνα τα τραγούδια που αναδείχθηκαν μέσα από το TikTok;
  • Τι συμβαίνει εκεί έξω;

 

Διαβάστε επίσης  Χανιά: Ένας μοναδικός γάμος με πομπή από 20 στολισμένα φορτηγά

Eπίσης, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, θα παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό charts τα οποία συνδυάζουν στοιχεία από το τι προτιμά το κοινό σε ραδιόφωνα, ψηφιακές και φυσικές πωλήσεις, αλλά και από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μουσικής (Spotify, Apple Music κτλ.). Επιπρόσθετα παρουσιάζει τα πιο ενδιαφέροντα trends του YouTube, Shazam και TikTok στην Ελλάδα.

 

 

Η Μαντώ Γαστεράτου μας μεταφέρει τον ενθουσιασμό της και την αγάπη της για τη μουσική, ενώ κάθε εβδομάδα υποδέχεται τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής για να μοιραστούν μαζί μας, άγνωστες πληροφορίες για εκείνα, fun facts, θετική διάθεση και φυσικά τα αγαπημένα τους τραγούδια.

 

 

Μαζί της στο στούντιο, ένας πραγματικός γνώστης της μουσικής βιομηχανίας, ο Αντώνης Δημητριάδης που έρχεται να «ταράξει τα νερά», με αποκλειστικές ειδήσεις και videos, αλλά και να υποβάλλει τους καλεσμένους σε απολαυστικές δοκιμασίες και ανατρεπτικά challenges.

 

Πηγή: protothema.gr